Social Icons

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Στις 20 Σεπτεμβρίου η σέντρα στην Γ΄Εθνική

Η πρώτη σέντρα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου του
2020. 
 Μεταξύ άλλων η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, αναφέρει:
Τα σωματεία έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν την Δήλωση Συμμετοχής στην Ε.Π.Ο., έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και ώρα 15:00.

Η Δήλωση Συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από όλα τα δικαιολογητικά, όπως αυτά θα αναρτηθούν σε ειδικό έντυπο στο site της Ε.Π.Ο. τα οποία είναι:
α) παράβολο των πεντακοσίων (500) €,
β) βεβαίωση μη οφειλής από την Ε.Π.Ο. και τις Ε.Π.Σ.,
γ) Συνυποσχετικό Διαιτησίας / Δήλωση υπογεγραμμένη από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του σωματείου/ομάδας περί της ανεπιφύλακτης αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων F.I.F.A., U.E.F.A. και Ε.Π.Ο., νόμιμα επικυρωμένη,
δ) δήλωση συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από το κάθε μέλος του Δ. Σ. του σωματείου, νόμιμα επικυρωμένη κ.α.
Χωρίς την υποβολή των ως άνω δικαιολογητικών καμία Δήλωση Συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή.
Ως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Άρθρο 10. Προπονητές
Σύμφωνα με τα άρθρα 5, 6 και 11 του Κανονισμού Προπονητών ποδοσφαίρου, όλα τα σωματεία Γ΄ Εθνικής είναι υποχρεωμένα να απασχολούν πρώτο Προπονητή, κάτοχο Διπλώματος σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση του δελτίου πιστοποίησης το οποίο είναι αναγκαίο για την άσκηση των καθηκόντων του προπονητή, είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. (http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=42944). Οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να φέρουν την ταυτότητα τριετίας σε ισχύ και το δελτίο πιστοποίησης προπονητή που εκδίδει η Ε.Π.Ο. Σε κάθε, τυχόν, αλλαγή προπονητή τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατίθενται στην Ε.Π.Ο. (τμήμα προπονητών), εντός δέκα πέντε (15) ημερών, διαφορετικά θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από τους κανονισμούς κυρώσεις.

Άρθρο 11. Ποδοσφαιριστές
Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών χωρίς τα δικαιολογητικά που προβλέπονται από τον Κ.Α.Π.
Είναι υποχρεωτική η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε σωματείου και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών που δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες, όπως προβλέπεται από τον Κ.Α.Π.
Επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών, που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες όπως προβλέπεται από τον Κ.Α.Π.
Για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 01.01.2000 και μετά.
Η μη τήρηση της παρούσας πρόβλεψης συνιστά αντικανονική συμμετοχή και χορηγεί το δικαίωμα υποβολής ενστάσεως και τιμωρίας της παραβάτιδος ομάδος με τις ποινές του άρθρου 23 του ΚΑΠ.
Επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως πέντε (5) ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των τριάντα τριών (33) ετών.
Για το πρωτάθλημα της περιόδου 2020 – 2021 εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία οι γεννηθέντες πριν από την 01.01.1989.
Η συμμετοχή περισσότερων ποδοσφαιριστών άνω του εν λόγω ηλικιακού ορίου συνιστά αντικανονική συμμετοχή.
Στους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας επιτρέπεται, σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η αντικατάσταση μέχρι τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών. Όλα τα σωματεία έχουν την υποχρέωση να εκδώσουν ατομική κάρτα υγείας για κάθε έναν ποδοσφαιριστή τους, την οποία υποχρεούνται να επιδεικνύουν στον Διαιτητή.
Άρθρο 15. Προβιβασμός – Υποβιβασμός
Ο αριθμός των ομάδων και ο τρόπος που θα προβιβαστούν οι ομάδες από την Γ΄ εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία στην ανώτερη κατηγορία θα ανακοινωθούν με τη συμπλήρωση του εν λόγω άρθρου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των Δηλώσεων Συμμετοχής και σε σύμπλευση με τις προβλέψεις της προκήρυξης της ανώτερης κατηγορίας.
Ο αριθμός των ομάδων, συνολικός και ανά όμιλο, που θα υποβιβαστούν, στο τέλος της περιόδου, στις οικείες ΕΠΣ, θα αποφασιστεί από την Ε.Ε./ Ε.Π.Ο. μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των Δηλώσεων Συμμετοχής και την ανάλογη εισήγηση της επιτροπής Διοργανώσεων
Προβιβασμός από Ε.Π.Σ.
Οι πενήντα τρεις (53) Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι τρεις (3) Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά πενήντα έξι (56) Ομάδες, προβιβάζονται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2021 – 2022. Σε περίπτωση που μία πρωταθλήτρια Α΄ κατηγορίας τοπικού πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. (ή δευτεραθλήτρια προκειμένου περί των τριών  ιδρυτριών Ενώσεων), δικαιούμενη να προβιβαστεί δεν δηλώσει συμμετοχή για οποιοδήποτε λόγο στο ως άνω πρωτάθλημα, τότε αντικαθίσταται από την δευτεραθλήτρια ή την τριταθλήτρια εάν πρόκειται περί των ιδρυτριών Ενώσεων. Αν υπάρξουν δικαιούχες ομάδες που δεν δηλώσουν συμμετοχή και δεν υπάρξει η δυνατότητα να αντικατασταθούν με τον εδώ προβλεπόμενο τρόπο, τότε δεν συμπληρώνονται με άλλο τρόπο και το πρωτάθλημα διεξάγεται με λιγότερες ομάδες.
Άρθρο 16. Ειδικές αναλογίες υποβιβασμού/προβιβασμού.
Εφόσον οι προβλέψεις σχετικά με τις ομάδες που προβιβάζονται /υποβιβάζονται ανάμεσα στην ανώτερη κατηγορία και στη Γ΄ Εθνική κατηγορία αλλάξουν από την αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022, για λόγους αναδιάρθρωσης του αριθμού των ομάδων της ανώτερης κατηγορίας, ή και της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής τότε θα συμπληρωθεί ανάλογα και η παρούσα προκήρυξη.
 Άρθρο 17. Καταρτισμός Ομίλων
Κατά την συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος εάν ο αριθμός των ομάδων μιας Ένωσης είναι μεγαλύτερος από τέσσερις αυτές θα κατανεμηθούν, εάν απαιτείται, είτε με δική τους επιθυμία με απόφαση της Επιτροπής, σε περισσότερους του ενός ομίλους.
 Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates