Social Icons

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Τα σενάρια για το Euro 2020, η φόρμα της Γαλατά και η παράδοση της Λόκο

Μεθαύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου η UEFA (τηλε)συνεδριάζει για το μέλλον τόσο των δικών της
διοργανώσεων, όσο και των εγχώριων πρωταθλημάτων. Και μεγάλο «αγκάθι» είναι το Euro 2020. Εχω, όχι όσο τόσο πληροφορία (αν και συζητάω με συναδέλφους στο εξωτερικό επί τέτοιων θεμάτων), όσο την αίσθηση ότι δίπλα στο Euro θα… παραμείνει το 2020. Μπορεί να διεξαχθεί, φερ’ ειπείν, τον Δεκέμβριο, με παράλληλη διακοπή άλλων διοργανώσεων. Κι αν απορείτε, ακριβώς το ίδιο έχει προγραμματιστεί να γίνει και το 2022 με το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, άρα μουντιαλικές προβλέψεις ποδόσφαιρου χειμωνιάτικα! Και, θυμίζω, ότι επίσης 12 Ιουνίου με 12 Ιουλίου είναι να διεξαχθεί και το Copa America σε Κολομβία και Αργεντινή, η UEFA είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους Λατινοαμερικάνους.

Τούτο βέβαια θα φέρει άλλου είδους αλλαγές. Η UEFA θα προσπαθήσει να πείσει τις χώρες να αλλάξουν συστήματα διεξαγωγής τη νέα σεζόν, ειδικά των Κυπέλλων και των Λιγκ Καπ, ώστε να μικρύνει το πρόγραμμα των ομάδων για να βγει η ιστορία με τα πρωταθλήματα.
Εχει και (έστω και λίγη) μπαλίτσα και σήμερα, άρα και προγνωστικά, κυρίως σε Τουρκία και Ρωσία. Κεκλεισμένων των θυρών, ως γνωστόν, όλα τα ματς στη Super Lig μέχρι τις 3 Απριλίου… και βλέπουμε, ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η Γαλατασαράι είδε το σερί των οκτώ νικών να σταματά στο 2-2 με τη Σίβασπορ, ματς που εντέλει την έσωσαν στο τέλος οι επεμβάσεις του Μουσλέρα, η Μπεσίκτας νίκησε, με μέτρια απόδοση, 2-1 την Ανκαραγκουτσού. Στα της παράδοσης η Μπεσίκτας έχει χάσει μόνο σε δύο από τα τελευταία δέκα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μεταξύ τους ενώ στα τελευταία δέκα με γηπεδούχο τη Γαλατά είναι 6-1-3.
Στην Premier Liha, η Ροστόφ και η Λοκομοτίβ ισοβαθμούν στην 3η θέση. Μόνο μια νίκη στα τελευταία οκτώ, ανεξαρτήτως έδρας, για τη Ροστόφ, μονάχα δύο ισοπαλίες στα τελευταία 16 αντίστοιχα, η μία στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates