Social Icons

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Δήμος Ερμιονίδας : Ανακοίνωση σχετικά με τον κοροναϊό.

Ο Δήμος Ερμιονίδας με αίσθημα ευθύνης εφαρμόζει τις σχετικές εγκυκλίους του
Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοιού.
Ο Δήμος έχει προχωρήσει ήδη στην αναστολή λειτουργίας όλων των προγραμμάτων του Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, στην αναβολή όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για το επόμενο διάστημα και είναι έτοιμος να προχωρήσει στη λήψη επιπλέον

μέτρων αν προκύψει ανάγκη.

Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ενημερωθεί σχετικά με τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να εφαρμόζουν.
Εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι επείγουσας ανάγκης για το διάστημα των επόμενων εβδομάδων θα πρέπει οι δημότες μας να αποφεύγουν τις επισκέψεις τους στις υπηρεσίες του Δήμου.
Αν συντρέχουν τέτοιοι λόγοι θα πρέπει να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως η τήρηση αποστάσεων, η αποφυγή συνωστισμού, η απολύμανση των χεριών κατά τις ώρες εξυπηρέτησης κοινού : καθημερινά από τις 9:00 έως τις 13:00.
Για το διάστημα αυτό είναι προτιμότερο να επιλέγουν την ηλεκτρονική ή την τηλεφωνική επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου.
Επισημαίνουμε, για ακόμη μια φορά, πως ο Δήμος εφαρμόζει πρόγραμμα απολύμανσης στους παιδικούς σταθμούς, τις σχολικές μονάδες, τα δημοτικά κτήρια καθώς και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.
Ο Δήμος απευθυνόμενος στους πολίτες επισημαίνει την ανάγκη να σεβαστούν όλοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα προφύλαξης. Δεν πανικοβαλλόμαστε, ενημερωνόμαστε, πράττουμε υπεύθυνα προστατεύοντας την ατομική και δημόσια Υγεία.
Επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες για επείγοντα θέματα μέσω τηλέφωνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή fax όπως αναφέρονται στο σύνδεσμο https://ermionida.gr/tilefonikos-katalogos/ , για όσο διάστημα είναι σε εφαρμογή τα προληπτικά μέτρα.
Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Ερμιονίδας θα παρέχεται τακτική και αναλυτική ενημέρωση, σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό, τα μετρά και τις αποφάσεις του κράτους και τις ενημερώσεις όλων των υπηρεσιών σχετικά με τον εν λόγο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates