Social Icons

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Βροχή τα συλλυπητήρια για τον Δήμο Λαζάρου

Δύσκολες ώρες για τα δύο αδέρφια Ανάργυρο και Νικόλα Λαζάρου και της συζύγου του

Αννας  καθώς θρηνούν τον θάνατο του πολυαγαπημένου τους πατέρα Δήμου.
Αρκετές ομάδες εξέδωσαν συλληπητήριες ανακοινώσεις.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις.



Αφιέρωμα από το Εικονοσκόπιο 

Πατάτε ΕΔΩ 

Η Ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων εξέδωσε συλλυπητήρια  ανακοίνωση που αναφέρει : 

Ο Πρόεδρος,το Δ/Σ,ο προπονητής,οι ποδοσφαιριστές και όλη η οικογένεια του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή Ανάργυρος Λαζάρου και την οικογένεια του για την απώλεια του πολυαγαπημένου του πατέρα.Να έχει καλή ανάπαυση και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει.

Η ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Κρανιδίου 

Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ οι προπονητές και οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Κρανιδίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΕΡΜΙΟΝΗΣ Λαζάρου Δήμου στην οικογένεια του.

Η Ε.Π.Σ.Αργολίδας 



Ο Πρόεδρος και τα μέλη του  Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Αργολίδας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια  του παλαίμαχου  ποδοσφαιριστή της ΕΡΜΙΟΝΗΣ  Λαζάρου Δήμου στην οικογένεια του.

Η Ανακοίνωση του Πορτοχελιακού


Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου ''Πορτοχελιακός'' εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δήμου Λαζάρου, που έφυγε από τη ζωή πρόωρα αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στην οικογένεια του. Καλή δύναμη και κουράγιο στην αγαπημένη του Άννα και στους γιους του Ανάργυρο και Νικόλα που υπεραγαπούσε. Καλό Παράδεισο Δήμο!

Η Ένωση Ερμιονίδας 

Το Αργολικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα η Ερμιονίδα θρηνούν σήμερα την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που κόσμησε με την παρουσία του τα γήπεδα στα οποία αγωνίστηκε. Ο Δήμος Λαζάρου, η φανέλα με το 9 του Ερμή Ερμιόνης δεν είναι πια κοντά μας όμως η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή σε όλους όσους τον γνώρισαν σαν ποδοσφαιριστη και σαν άνθρωπο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Α.Ο.Ερμιονίδας


Όλη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας σήμερα αποχαιρέτησε έναν συναθλητή φίλο και αγωνιστή που τίμησε και εκπροσώπησε επάξια με την παρουσία του τον αθλητισμό της Ερμιονίδας.Εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δήμου Λαζάρου ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates