Social Icons

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ανακοινώσεις για τον θάνατο του Δημήτρη Σφυρή.

Πολλές οι ανακοινώσεις για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή
.

ΔΗ.ΣΥ.Ερμιονίδας 


Δεν χωράει ο νους μας την είδηση. Είναι δύσκολο, όντας ακόμα μουδιασμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Σφυρή, να βάλουμε λέξεις σε σειρά και να εκφράσουμε αυτό που μας συμβαίνει.

Όσοι είχαν την τύχη να συνομιλήσουν μαζί του, σε οποιοδήποτε πλαίσιο, θα συμφωνήσουν σίγουρα σε ένα πράγμα. Ότι ο Δημήτρης Σφυρής αγάπησε την Ερμιονίδα σαν να ήταν δική του γενέτειρα, σαν να ένιωθε ιστορικό χρέος να την υπηρετήσει. Και αυτό έπραξε. Χωρίς να λογαριάσει κανένα κόστος, χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, σε βάρος της σταδιοδρομίας του, στερώντας πολύτιμο χρόνο από την ίδια του την οικογένεια.

Είμαστε συγκλονισμένοι. Η θλίψη δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις. Έφυγε μια σημαντική προσωπικότητα για την Ερμιονίδα, το ειδικό βάρος της οποίας δύσκολα θα αναπληρωθεί. Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του αυτή τη στιγμή, προς την οποία εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.


Ομάδα Επικοινωνίας ΔΗ.ΣΥ.ΕΡ.


Για την ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ Αναστάσιος Λάμπρου Δημοτικός Σύμβουλος

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους συνεργάτες του και στα μέλη της Δημοτικής Παράταξης του τέως Δημάρχου Κρανιδίου και Ερμιονίδας, Δημήτρη Σφυρή.
Τα τελευταία 20 χρόνια μαζί πορευτήκαμε τόσο σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου όσο και σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας. Σε αρκετά συμφωνούσαμε, σε περισσότερα διαφωνούσαμε. Το βέβαιο είναι ότι έβαλε την σφραγίδα του στην ιστορία της τοπικής κοινωνίας. Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην πολιτιστική δράση, στο επιχειρείν, στον αθλητισμό, στην αρχιτεκτονική δημιουργία. Μεγάλη η απώλεια για όλους μας και ιδιαίτερα για την οικογένεια του.

Καλό παράδεισο. 

Για τη ΝΕΔΥΠΕΡ  Τάσος Τόκας


Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον αδόκητο θάνατο του πρώην Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή.

Ένας  σημαντικός άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Ερμιονίδας δεν είναι πια κοντά μας.
Ο  Δημήτρης Σφυρής είχε μια μακρά πορεία στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, τον οποίο υπηρέτησε τα τελευταία  20 χρόνια  με καθοριστικό τρόπο και σημαντικές αποφάσεις.
Η παράταξή μας  και εγώ  προσωπικά εκφράζουμε τα  ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ένωση Ερμιονίδας


Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθηκαμε σήμερα τον χαμό του πρώην Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή. Ενός ανθρώπου που σημάδεψε με την προσφορά του στον αθλητισμό όλης της Ερμιονίδας. Υπήρξε πρόεδρος αλλά και μεγάλος χορηγός επί σειρά ετών της ΑΕ Κρανιδίου καθώς επίσης και ένας από τους οραματιστές για την δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας για όλη την Ερμιονίδα. Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους σου. 
Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει


 ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΜΟΥΣΕΙΟ  ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ

Αγαπητέ μας Δημήτρη Σφυρή μας συγκλόνισε ο γρήγορος χαμός σου!!
Συνεργάστηκες  σαν Δήμαρχος  Ερμιονίδος  με το  ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ μία 10ετία με Ήθος, Ευγένεια, Αγάπη για τον πολιτισμό. Ανέβασες το επίπεδο των Πολιτιστικών Ομάδων τις  επαρχίας Ερμιονίδος. Διαχειρίστηκες τα θέματα μας με αγάπη, ανιδιοτέλεια και σεβασμό στο έργο σου. Ξεπερνούσες  τις  δυνάμεις  σου για το καλό του τόπου μας.
Δεν μπορούμε με  λόγια για να περιγράψουμε την ευγένεια της ψυχής σου.
Χαιρόμαστε που σε γνωρίσαμε τόσο καλά.
Θα σε θυμόμαστε πάντα!
Αιωνία η μνήμη σου!
Κ ΑΛΟ    Π Α ΡΑ Δ Ε Ι Σ Ο 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου


Φιλαρμονική Δήμου Ερμιονίδας


Συγκλονισμένη η Φιλαρμονική Δήμου Ερμιονίδας από την αιφνίδια φυγή, αποχαιρετά τον πρώην Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτριο Σφυρή ο οποίος επί θητείας του τόσο με θεσμικές όσο και με ατομικές του ενέργειες στήριξε τη Φιλαρμονική του Δήμου μας.
 Καλό σου ταξίδι Δημήτρη...

ΛΕ.ΜΟ.Ερμιονίδας

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ερμιονίδας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Δημητρίου Σφυρή ο οποίος ήταν πάντα δίπλα της.
Καλό παράδεισο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates