Social Icons

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Δήμος Ερμιονίδας : Η Τόνια Αντωνοπούλου νέα πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας.( Φωτό).

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (20/10) η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού
συμβουλίου Ερμιονίδας με θέμα την εκλογή νέου προέδρου δημοτικού συμβουλίου ύστερα από την παραίτηση του Χρήστου Μπαλαμπάνη. Στην θέση του Προέδρου ήταν ο Ιωσήφ Μερτύρης ο οποίος και κήρυξε την έναρξη της διαδικασίας.
Ύστερα από πρόταση της πλειοψηφίας και  του Δημάρχου Γιάννη Γεωργόπουλου προτάθηκε για Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  η κ.Τόνια Αντωνοπούλου .
Ύστερα από ψηφοφορία πού έγινε η κ. Αντωνοπούλου εξελέγη σχεδόν παμψηφεί αφού από τους 21 παρόντες πήρε 19 ψήφους ενώ βρέθηκαν δύο λευκά.

.Αμέσως μετά την εκλογή της η κ. Αντωνοπούλου σε χαιρετισμό της στο δ.σ. δήλωσε  :
"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή αυτή.Ευχαριστώ πάρα πολύ τον δήμαρχο . Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα , σας ευχαριστώ όλους εσάς που με ψηφίσατε. Αυτό που θέλω να πω μόνο είναι ότι παραιτούμε από κάθε οικονομική απολαβή που αφορά την θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Εύχομαι αυτή η θέση να είναι προσωρινή για μένα   και εύχομαι να γυρίσει γρήγορα ο Χρήστος Μπαλαμπάνης και να πάρει την θέση που του αξίζει, που του αρμόζει , πού είναι δικιά του. "
Στην συνέχεια ευχήθηκαν στην κ.Αντωνοπούλου ο δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος, ο πρώην πρόεδρος επί δημαρχίας Δημήτρη Σφυρή ο Αρης Δημαράκης, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής, ο Τάσος Λάμπρου και ο Τάσος Τόκας 

Φωτορεπορτάζ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates