Social Icons

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Αφιέρωμα στην άμπελο από το Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας

Ήταν μια όμορφη βραδιά, μια βραδιά που τα είχε όλα, ενημέρωση, λαογραφία, νοσταλγικές
ιστορίες απ' το παρελθόν της περιοχής μας, όμορφες απαγγελίες, εκλεκτά εδέσματα, με πρωταγωνιστές το κρασί και το σταφύλι.

Οι ομιλητές μας , απλά καταπληκτικοί!! Ήσαν όλοι τους κατανοητοί με όμορφη θεματολογία, καθένας στο αντικείμενο του, που όλοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον. Την προσπάθεια μας αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Τόνια Αντωνοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, η δημοτική σύμβουλος Άννα Φωστίνη, ο κοινοτικός σύμβουλος Γιώργος Γαλανόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας και φίλοι του εργαστηρίου μας , που πάντα μας συντροφεύουν σε κάθε μας προσπάθεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομιλητές μας : πατήρ Ιερόθεο Λουμουσιώτη, Ιωάννη Κοντοβράκη, Νάντια Κωτσάκη και Νικόλαο Δρούγκα. Επίσης ευχαριστούμε τον Χρήστο Προσίλη για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και την παρουσία του, τις κυρίες της ομάδας μας για τα όμορφα κεράσματα και ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκδηλώσεις και δράσεις!!!

Φωτο



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates