Social Icons

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Με χατ τρικ του Ποζατζίδη η Ερμιονίδα 3-0 τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

To 1-0  στο 39΄λεπτό με τον Ποζατζίδη.
Με σκορ τον Χάρη Ποζατζίδη ο οποίος πέτυχε και τρία τρία γκολ της συνάντησης η
Ερμιονίδα κέρδισε τον Ολυμπιακό Ζαχάρως με σκορ 3-0.



Στο 12΄λεπτό ο Escuredo έκλεψε την μπάλα από αμυντικό των φιλοξενούμενων , μπήκε από αριστερά έβγαλε παράλληλη σέντρα αλλά ο Καπετανάκης μπλόκαρε.
Στο 25΄λεπτό ο Ποζατζίδης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Παναγόπουλου έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 28΄λεπτό σουτ του Escuredo μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 39΄λεπτό η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Ποζατζίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ .
Στο 43΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 2-0 όταν ο Γουάτσον έπιασε εκπληκτική κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Τριμπόνια και ο Καπετανάκης απογειώθηκε και απέκρουσε  την μπάλα αποσοβώντας σίγουρο γκολ.

Στο 69΄λεπτό δυνατό σουτ του Γουάτσον ο Καπετανάκης απογειώθηκε στο δεξί του παραθυράκι αποκρούοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 72΄λεπτό σέντρα του Παναγόπουλου από δεξιά ο Ποζαντζίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 75΄λεπτό πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν δυνατό σουτ του Escurado έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Καπετανάκης με την μπάλα ύστερα από διώξιμο αμυντικού να φτάνει στον Καρούτη ο οποίος εξαπέλυσε νέο σουτ και ο Καπετανάκης απέκρουσε στο δεξί του παραθυράκι σε κόρνερ.
Στο 88΄λεπτό η Ερμιονίδα διπλασίασε τα τέρματά της όταν ο Μερκούρης με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Ποζαντίδη σε θέση βολής ο οποίος από πλάγια σούταρε στην κλειστή γωνία του Καπετανάκη κάνοντας το 2-0. Στην φάση αυτή η μπάλα χτύπησε πρώτα στην ρίζα του δεξιού δοκαριού .
Στο 92΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Κατσιαμήτα  στον Ποζατζίδη ο οποίος με ψυλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα κάνοντας το τελικό 3-0. Στην συγκεκριμένη φάση η φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στον σκόρερ , όμως δεν είχαν δίκιο γιατί καλυπτόταν από αμυντικό.

Ερμιονίδα : Γαβαλάς, Παναγόπουλος, 92΄Μερτύρης).Παπαεμμανουηλίδης, Βιρβίλης, Πιριτζάου, Καρούτης, Τριμπόνιας, ( 70΄Κατσιαμήτας), Barbero, ( 80΄Κοτσιαρίδης), Ποζατζίδης, Escuredo, Γουάτσον ( 84΄Μερκούρης) .
Ολυμπιακός Ζαχάρως : Καπετανάκης, Γκούσκος,( 78΄Πλαστουργός),  Χριστόπουλος, Κατελούζος, Τσίτσος, Καλαντζής, Κανάνι, ( 90΄Μπούφης), Σκοζάι, Κοκολύρης, ( 69΄Ηλιόπουλος), Παναγόπουλος, Καπλάνης.

Φωτο













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates