Social Icons

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Το Πορτοχέλι τίμησε τον ιδιοκτήτη του Ομίλου AKS HOTELS Κωνσταντίνο Σιακόλα.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου στο κοινοτικό γραφείο του Πορτοχελίου ο πρόεδρος του δημοτικού
διαμερίσματος Πορτοχελίου Μανώλης Τριγκάκης τίμησε τον ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων AKS HOTELS Κωνσταντίνο Σιακόλα ως ένδειξης σεβασμού και αναγνώρισης για την μεγάλη του προσφορά και αγάπη προς το Πορτοχέλι.
Εδώ να αναφέρουμε ότι φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια λειτουργίας του πρώτου ξενοδοχείου του Ομίλου  AKS HOTELS όταν το 1999 το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου το PORTOHELI το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή Πορτοχελίου Κόστας άνοιξε τις πύλες του . Είχε προηγηθεί η αγορά του ξενοδοχείου από την οικογένεια Γαλούνη το 1998 και έγινε ολική ανακαίνιση. 
Τον Κωνσταντίνο Σιακόλα ο οποίος δεν βρισκόταν  στην εκδήλωση ( βρίσκεται στην Κύπρο) εκπροσώπησαν τα δύο από τα τρία του παιδιά η Ελλη και ο Μενέλαος ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα . Ο Μενέλαος Σιακόλας είναι ο πρόεδρος της AKS HOTELS.

Στον Μενέλαο Σιακόλα εκτός από την τιμητική πλακέτα προσφέρθηκε αναμνηστικό δώρο, αντίγραφο του αρχαίου κύλικα που βρέθηκε στο νεκροταφείο της Αρχαίας πόλης ΑΛΙΑΣ (468 BC) που πλέον αποτελεί και το επίσημο έμβλημα της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο-Χελίου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, ο διευθυντής των ξενοδοχείων Πορτοχελίου ( Ξενοδοχείο Portoheli & Hinitsa Bay ) Δημήτρης Κάκαρης , ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Χρήστος Σταύρου , ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Νεόφυτος Αλεξάνδρου και ο υπεύθυνος λογιστηρίων των δύο ξενοδοχείων Δημήτρης Κολοκύθας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates