Social Icons

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Ο Δημήτρης Κούσης στο προπονητικό τιμ της Κορωνίδας Κοιλάδας.

Σε μία δυνατή προσθήκη στο προπονητικό τιμ της ομάδας προχώρησε πριν από λίγες
ημέρες  η διοίκηση της Κορωνίδας Κοιλάδας με την πρόσληψη στο πόστο του βοηθού προπονητή της ομάδας του Δημήτρη Κούση δίπλα στον Θανάση Τσιρόπουλο . Επίσης θα έχει και την ευθύνη των ακαδημιών της ομάδας φροντίζοντας την ριζική ανανέωση και αναβάθμισή των.


Ο Δημήτρης Κούσης ξεκίνησε την καριέρα του σαν προπονητής από την ακαδημία του Ατρόμητου Κρανιδίου και στην συνέχεια με την δημιουργία της ανδρικής ομάδας και την είσοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Αργολίδας πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα με την άνοδο της ομάδας στην Α2 Αργολίδας. Το ίδιο επιτυχημένη ήταν και η  πορεία στο πρωτάθλημα με την ομάδα να τερματίζει στην δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου της Α2 κατηγορίας και στην τέταρτη θέση της δεύτερης φάσης.
Ο Δημήτρης Κούσης έδειξε μία μεθοδικότητα και την ποιότητα της δουλειάς του, στα δύο χρόνια παρουσίας του στο τεχνικό επιτελείο του Ατρόμητου και οι επιτυχίες πού προαναφέραμε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος  ήταν δεδομένες. Είναι γνώστης της λειτουργίας των ακαδημιών και πώς να βοηθάει τους μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές   στα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα . Το μέλλον τους είναι σε σίγουρα χέρια.

Το δελτίο τύπου της ομάδας

 Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Δημήτρη Κούση.

Ο 38χρονος προπονητής συνεργαζόταν εως πέρυσι με τον Ατρόμητο Κρανιδίου.

Στην Κορωνίδα αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στο πλάι του Θανάση Τσιρόπουλου , καθώς και θέση προπονητή στην ακαδημία της ομάδας μας , με σκοπό την ριζική ανανέωση και αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής.
Να θυμίσουμε επίσης πως έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής γι αρκετές σεζόν με τα χρώματα της Κοιλάδας.
Καλωσορίζουμε λοιπόν ξανά το Δημήτρη στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της Κορωνίδας Κοιλάδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates