Social Icons

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Ο Κώστας Κεφαλάς πολύ κοντά στον Α.Ο.Ερμιονίδας.

Μία νέα προσθήκη σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Sport-Ermionida είναι έτοιμη να ανακοινώσει ο Α.Ο.Ερμιονίδας με την έναρξη της
συνεργασίας της με τον γκαρντ Κώστα Κεφαλά.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλάς, ο παίχτης με το νούμερο 9 που αισίως συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια αγωνιστικής δράσης! Διότι η δική του πρώτη επαφή με την πορτοκαλί μπάλα ήταν μόλις στα 8 του χρόνια!
Το παιδικό τμήμα του Διαγόρα Βέλου είναι η αφετηρία!
Και ο “προορισμός” βέβαια, αφού ο Κώστας μέχρι σήμερα εκτός από παίχτης του ΚΑΟΚ είναι και ο Προπονητής στο Αντρικό, το Εφηβικό και το Τζούνιορ τμήμα του Διαγόρα Βέλου, το δε Τζούνιορ το ανέλαβε πριν από 3 χρόνια με μόλις 5 παιδάκια και το μετέτρεψε σε μια κυψέλη των 35!
Η λαμπρή του πορεία θα φανεί από πολύ νωρίς!
Μόλις στα 13 του θα παίξει στο Αντρικό του Διαγόρα, στα 14 θα πάρει το πρώτο του Πρωτάθλημα με τον Διαγόρα, ένα τέτοιο θα χαρίσει πέρυσι στον Διαγόρα, κι αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για τον ίδιο – και συναισθηματική- αφού επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε ως παίχτη, ως προπονητής πια, ένας προπονητής που την οδηγεί από τα μέσα του 2017 που την ανέλαβε, μόνο σε επιτυχίες !
Στα 15 θα έρθει η σπουδαία μεταγραφή!
Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που θα τον ανακαλύψει και θα τον διεκδικήσει, η ΑΕΚ ωστόσο είναι η ομάδα που θα τον “ντύσει” στα χρώματά τη για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο ίδιος θεωρεί την μεταγραφή αυτή “σταθμό” στην αγωνιστική του καριέρα και πως όχι, η ΑΕΚ τότε έπαιζε Ευρωλίγκα!
Η συμμετοχή στην Εθνική Εφήβων το 1998 έρχεται σαν φυσική συνέπεια. Τότε η ΕΣΚΑΚ  θα βραβεύσει  τον Κώστα Κεφαλά για 1η φορά !

9 αγωνιστικές φανέλες θα ακολουθήσουν , έως ότου φτάσει σ αυτήν που φορά σήμερα, του ΚΑΟ Κορίνθου, όλες με το νούμερο 9!

Πανελευσιανιακός , Ιωνικός Νίκαιας, Δάφνη, Κολοσσός Ρόδου, Ξάνθη, Κεραυνός Αιγίου, ΝΗΑΡ ΗΣΤ, ΕΑ Πατρών, Ψυχικό, Κεραυνός Αιγίου εκ νέου και από το 2015, ΚΑΟ Κορίνθου! Στην τελευταία αναμφισβήτητα πρωταγωνιστής τόσο στην άνοδό της στην Β Εθνική όσο και στην παραμονή και πορεία που διαγράφει σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates