Social Icons

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Την γυναικεία ομάδα του Δαναού Άργους αναλαμβάνει προπονητής ο Γιάννης Σκορδής.

Προπονητής της ομάδας γυναικείας ομάδας ΔΑΝΑΟΣ Άργους είναι από το απόγευμα του
Σαββάτου ( 17/08) ο Γιάννης Σκορδής. 
Η ομάδα του Άργους από την φετινή αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής γυναικών .

Η Ανακοίνωση της ομάδας του Άργους.

Η ομάδα του ΔΑΝΑΟΥ Α.Ο. ΑΡΓΟΥΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον προπονητή ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΗ [Γιάννης Σκορδής (Giannis Skordis)] για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Ο Γιάννης Σκορδής είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών. Έχει επίσης μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διαχείριση στον αθλητισμό. Σαν προπονητής ξεκίνησε σε ακαδημίες στην Παλλήνη, στην Αγία Παρασκευή, στον Χολαργό και στην Δάφνη. Εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στον Αστέρα Εξαρχείων στην Α' ΕΣΚΑ και στον Α.Ο. Πεύκης στη Β' ΕΣΚΑ ενώ ήταν προπονητής της γυναικείας ομάδας καθώς και των τμημάτων νεανίδων και κορασίδων του Α.Ο. Πεύκης. Επέστρεψε στην Ερμιονίδα όπου βρέθηκε στα αντίστοιχα τμήματα του Α.Ο. Κρανιδίου καθώς επίσης και ως προπονητής της μικτής ομάδας της ΕΣΚΑΚ. Τα τελευταία 11 χρόνια είναι προπονητής στον Α.Ο.Ε. Επίσης διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Εθνική Νεανίδων καθώς και προπονητής της Εθνικής Παγκορασίδων.
Όλοι εμείς από την οικογένεια του ΔΑΝΑΟΥ ευχόμαστε στον νέο προπονητή της ομάδας μας καλή πορεία γεμάτη εμπειρίες, όμορφο μπάσκετ και δύναμη για να κρατήσουμε την ομάδα της πόλης μας όσο πιο ψηλά μπορούμε!
Καλή αρχή coach

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates