Social Icons

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Η Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στην Κοιλάδα Ερμιονίδας (Φωτό-Βίντεο)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φράχθι» , η δημοτική κοινότητα
Κοιλάδας και η Ενορία Ευαγγελίστριας έκαναν την έπαρση της 100 τμ Ελληνικής Σημαίας στην ιχθυόσκαλα του χωριού.
Η  Σημαία όπως την  προηγούμενη χρονιά αναρτήθηκε στον τεράστιο γερανό των Αδερφών Νάκη οι οποίοι διατηρούν μηχανουργείο την Κοιλάδα.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την είσοδο στον χώρο της ιχθυόσκαλας όπου θα γινόταν η εκδήλωση  με τα παιδικά τμήματα του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας Κοιλάδας με επικεφαλής τον πατέρα Θεμιστοκλή Μπάζο   και των προσκόπων του Κρανιδίου.

Στην συνέχεια η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Δήμητρα Γκιώνη καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και έδωσε το σύνθημα για την έπαρση της σημαίας η οποία έγινα κάτω από την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.  Επίσης ακούστηκαν το "εμβατήριο της Σημαίας" ," Τη Υπερμάχω"  το εμβατήριο "Μακεδονία Ξακουστή" και Χαιρετσμό στην Σημαία.
Στην συνέχεια χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Μέμος Ντούβαλης εκ μέρους του δημάρχου Δημήτρη Σφυρή , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πάνος Φλωρής και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.
Ένα ποίημα από την Δέσποινα Λάμπρου απήγγειλε ο Δημήτρης Τσατσαρός.
Η εκδήλωση έκλεισε με χορούς από τα παιδικά τμήματα του Ενοριακού Κέντρου Νεότητας  και την χορευτική ομάδα γυναικών της Κοιλάδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός , ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Μέμος Ντούβαλης , οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, Τάσος Λάμπρου και Τάσος Τόκας. Επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Τζανής, ο υποψήφιος σύμβουλος Τάσος Γανώσης και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Βίντεο της εκδήλωσης 



φωτορεπορτάζ












































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates