Social Icons

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ανετα ο Πορτοχελιακός 3-0 τον Α.Ο.Μηδέας.

Με νίκη τελείωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την κανονική περίοδο ο Πορτοχελιακός
αφού κέρδισε στην έδρα του τον Α.Ο.Μηδέας με το ευρύ σκορ 3-0. Εκτός από τα τρία γκολ ο Πορτοχελιακός έχασε πέναλτι με τον Σμαρνάρα ενώ είχε και.... πέντε δοκάρια. 
 Τα δοκάρια είχαν ένα ο Ν. Λαζάρου ένα ο Σμαρνάρας, ένα ο Μπινιάρης, ένα ο Κουτσοποδιώτης, και ένα ο Μπέγκα .



Στο 24΄λεπτό ο Α. Λαζάρου ύστερα από διαγώνια μπαλιά του Κουτσοποδιώτη κοντρόλαρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ένα σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Λίλη ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 29΄λεπτό ο Ν.Λαζάρου έκανε  μια απίστευτη ενέργεια από αριστερά ξεπερνώντας δυο αντίπαλους σαν σταματημένους έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον  Μπάρδη και αυτός με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.
Στο 33΄λεπτό κεφαλιά του Μπινιάρη από εκτέλεση φάουλ του Α.Λαζάρου μπλόκαρε ο Λίλης στην αριστερή του γωνία.
 Στο 40΄λεπτό ο Ν.Λαζάρου πήρε την μπάλα από κέντρο του γηπέδου μπήκε στην περιοχή , πλάσαρε για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λίλη.
Στο 57΄λεπτό ο Μπλόκου με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Ν. Λαζάρου απέναντι από τον Λίλη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0.
Στο 80΄λεπτό η μεγάλη ευκαιρία για τον Πορτοχελιακό να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 όταν κέρδισε πέναλτι με τον ο Rapaj . Το εκτέλεσε ο Σμαρνάρας και ο Λίλης απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.
Πορτοχελιακός : Διαμαντής (76΄Μάρκελος), Παππάς, Μπλόκου, Π. Λούμης,Μπινιάρης, Μπέγκα,  Ο. Λούμης , Κουτσοποδιώτης, Μπάρδης, ( 58΄Prapaj), Ν.Λαζάρου, Α.Λαζάρου (62΄Σμαρνάρας).
Α.Ο. Μηδέας : Λίλης, Μ. Παπαγεωργόπουλος, Λέκκας, Μερμήγκης, Δεδεμπίλης, Δαλιάτσης, Αργυρόπουλος, Λέκκας ( 46΄Φωτίου), Β. Παπαγεωργόπουλος, Κακούρος, Ι. Παπαγεωργόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates