Social Icons

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Πρωταθλητής Παίδων ο Α.Ο.Ερμιονίδας , κέρδισε με έντεκα πόντους τον ΚΑΟΚ Κορίνθου.

Πρωταθλητής Παίδων της ΕΣΚΑΚ στέφθηκε το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα του
Α.Ο.Ερμιονίδας αφού κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του ΚΑΟ Κορίνθου με 60 -49  .
Στην αρχή του αγώνα η ομάδα της Ερμιονίδας φάνηκε ότι θα είχε ένα εύκολο απόγευμα αφού με τον κλείσιμο του πρώτου δεκάλεπτου το σκορ ήταν 18-1… έχοντας καλύψει την διαφορά των οκτώ πόντων τού πρώτου αγώνα της Κορίνθου. Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και το δεύτερο δεκάλεπτο με τους παίδες της Ερμιονίδας να κρατάνε την διαφορά σε διψήφιο νούμερο και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με 17 πόντους διαφορά και duble score 34-17.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ήρθαν τα πάνω κάτω για την ομάδα της Ερμιονίδας και οι φιλοξενούμενοι μέσα σε επτά λεπτά με συνεχής επιθέσεις και σε συνδυασμό με την αστοχία της ομάδας έκαναν ένα 3-16 και πλησίασαν την διαφορά στους τέσσερις πόντους .Το φινάλε του τρίτου δεκάλεπτου βρήκε την ομάδα της Ερμιονίδας να προηγείται με έναν μόλις πόντο διαφορά 40-39.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο πραγματικά παίχτηκε ένας αγώνας θρίλερ μέχρι το πέμπτο λεπτό όπου και η ομάδα της Ερμιονίδας πήρε μία διαφορά επτά πόντων ( 48-41) .Περίπου 1:51 πριν το φινάλε η διαφορά ανέβηκε στους 11 πόντους  , η οποία και κρατήθηκε μέχρι την λήξη της κόρνας από την γραμματεία . Αξίζει να σημειωθεί ότι με την λήξη οι παίκτες του ΚΑΟΚ επιχείρησαν τρίποντο , με την μπάλα να κτυπάει στην εξωτερική πλευρά της στεφάνης .
Δεν έχουμε τους πόντους της ομάδας της Ερμιονίδας όμως την σημερινή ιστορική στιγμή του συλλόγου έγραψαν οι  : 
Ανδρέας Πουλής, Γκρίντι Λαπούσι,Πέτρος Σκούρτης, Σαιντί Ζώτος, Μιχάλης, Φλεβαράκης, Δημήτρης Καλογιάννης, Αααρόν Μεντόζα, Φίλιππος Ηλιάδης , Ανδρέας Πουλής (μικρός), Αναστάσης Λαλούσης, Ασημάκης Δημαράκης και Μάριος Θυμαράς.   
Βίντεο


Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates