Social Icons

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Ο Α.Ο. Πορτοχελιακός στηρίζει τον πρώην κυπελλούχο πρόεδρο της Κορωνίδας Κοιλάδας Παναγιώτη Ηλιού και τον συνδυασμό του Βασίλη Σιδέρη για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας

Ο Πρόεδρος του Πορτοχελιακού Γιάννης Λούμης στηρίζει τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ κυπελλούχο πρώην πρόεδρο της Κορωνίδας Κοιλάδας στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Αργολίδας.

Κίνηση με νόημα και ένα μεγάλο
RESPECT από τον Πορτοχελιακό, σε απάντηση στην κίνηση μεγάλου UNFAIR της Κορωνίδας Κοιλάδας, όσο αφορά την υποψηφιότητα και την στήριξη του Παναγιώτη Ηλιού για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας. 
Μετά το ντροπιαστικό «άδειασμα» της Κορωνίδας στον πρώην Κυπελλούχο Πρόεδρό της κ. Ηλιού, κίνηση η οποία βέβαια είχε γίνει γνωστή στην ποδοσφαιρική πιάτσα αρκετά νωρίτερα από την επίσημη ανακοίνωση, η ομάδα του Πόρτοχελίου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου :



"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ  του Α.Ο. Πορτοχελιακού, αναγνωρίζοντας το ήθος, την εντιμότητα, τον ανιδιοτελή σκοπό αλλά και την προσφορά του Παναγιώτη Ηλιού στο ποδόσφαιρο της Ερμιονίδας, αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σιδέρη."





    Με Τιμή



Το Δ.Σ του Α.Ο Πορτοχελιακού

Υ.Γ.1 Σαφώς και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε (άσχετα με το αν δεν είχε βγει επίσημη ανακοίνωση) πως ο κ. Ηλιού είχε πάρει το «ΟΚ» από την Διοίκηση της Κορωνίδας για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κ. Σιδέρη. Όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν καλά πως δεν είναι αφελής ή ματαιόδοξος για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με την σημαία της Κορωνίδας για λόγους εντυπώσεων. 
Επίσης όλοι η ποδοσφαιρική πιάτσα ψιθύριζε από την πρώτη στιγμή κιόλας, το λόγο για την αλλαγή πλεύσης της Κορωνίδας. 

Υ.Γ.2 Το Sport-Ermionida είναι πάντα υπέρ της ελεύθερης έκφρασης των ιδεών και θέσεων-απόψεων και θα υποστηρίζει πάντα το δίκιο, απ όποια πλευρά κι αν προέρχεται αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates