Social Icons

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων : Νίκη -πρόκριση του Πελασγού με 51-38 επί του Πήγασου Αγρινίου. Γονείς-Οπαδοί έβριζαν τον αντίπαλο προπονητή.


Νικήτρια και στην τελική εξάδα του
πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων η ομάδα της Μεγαλόπολης ΚΟΜ ΠΕΛΑΣΓΟΣ. Κέρδισε και στο δεύτερο παιχνίδι με σκορ καρμπόν 51-38 την ομάδα νεανίδων ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.  Νευρικό παιχνίδι το οποίο σημαδεύτηκε από τις συνεχόμενες διακοπές του αγώνα αφού οι γονείς-οπαδοί ανάγκασαν τους διαιτητές να ζητήσουν την παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο και οι οποίοι έβριζαν τον αντίπαλο προπονητή ο οποίος στο τέλος του αγώνα και ενώ το παιχνίδι πλέον είχε κριθεί απάντησε δυστυχώς με χειρονομίες και αποβλήθηκε από τους δύο διαιτητές. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να αποφεύγονται και που δυστυχώς δεν προάγουν το άθλημα ειδικά όταν γίνεται σ έναν αγώνα μπάσκετ που συμμετέχουν και παρακολουθούν παιδιά.
Όσο για τον αγώνα η ομάδα της Μεγαλόπολης επιβεβαίωσε την εμπειρία της και την δυναμική της αφού ήταν καλύτερη και πιο δυνατή και σ αυτό το παιχνίδι και δίκαια προκρίθηκε στην τελική εξάδα.

Δεκάλεπτα (15-15) (6-13) 21-28 (7-9) (10-19) 38-51

Διαιτητές ΓΑΡΙΝΗ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΦΙΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Ρηγογιάννης - Ναούμης):Λιάπη,Πολύζου 4,Μπεκούλη 8,Τασουλή 11,Παπαροιδαμη 7,Κατερινοπούλου 5,Σταθογιάννη 3(1),Μπλαχουρα ,Ψειμάδα.

ΚΟΜ ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Τσατσούλης - Μανιάτη) :Χρανιώτη 4,Παναγιώτου 8(2),Αριδά,Τζιουβέλη,Δημάδη 2,Παπαγγελή 10,Τσιντώνη 4,Σεφέρου 6,Σταβαράκη,Μιχόλια 11(1),Καντέλη 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates