Social Icons

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Στην Αγυά το Ερμιονίδα-Παναχαική?

 Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν
από το ρεπορτάζ, υπάρχει ακόμα μια έκπληξη που προσπαθούν να υλοποιήσουν οι άνθρωποι της Παναχαϊκής και αφορά την τελική φιέστα για το πρωτάθλημα και την άνοδο. Ποια είναι αυτή; Το να γίνει η τελευταία αγωνιστική με την Ερμιονίδα στην Αγυιά!
Οι δυο σύλλογοι έχουν έρθει σε μια αρχική συνεννόηση για το εν λόγω θέμα, με την Παναχαϊκή να προσφέρει στην ομάδα από την Αργολίδα σαν αντάλλαγμα για την αλλαγή έδρας (το ματς είναι Ερμιονίδα-Παναχαϊκή θυμίζουμε) όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, που αναμένεται να είναι πολλά, μιας και θα πρόκειται για μια γιορτή με το γήπεδο κατάμεστο.
Στο χέρι της ΕΠΟ
Το όλο θέμα φυσικά, είναι στο χέρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η ΕΠΟ είναι αυτή που χειρίζεται εξ’ ολοκλήρου τα αιτήματα των ομάδων και αυτή θα αποφασίσει αν είναι δυνατό να γίνει αυτή η αλλαγή της έδρας. Να σημειωθεί πάντως ότι η ΕΠΟ δεν βλέπει και με το καλύτερο μάτι αυτή την κίνηση, καθώς δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν, ενώ υπάρχουν και… προηγούμενα με τους «κοκκινόμαυρους» και τον ορισμό των παιχνιδιών με τον Αιολικό που είχαν περάσει από χίλια δυο κύματα.

Πηγή: matchaxaias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates