Social Icons

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Η ανανεωμένη Ερμιονίδα δεν έ(Χ)ασε στην Μυτιλήνη από τον Αιολικό.


Φωτό αρχείου : Από τον αγώνα του πρώτου γύρου


 Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας της
Ερμιονίδας με αντίπαλο τον Αιολικό στο δημοτικό γήπεδο Λουτρών για την 25η αγωνιστική του τρίτου ομίλου στην Γ΄Εθνική. Μία Ερμιονίδα πού παρουσιάστηκε με πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα από αυτές που έχουμε συνηθίσει λόγω των τιμωρημένων με κάρτες   Παπαιωάννου  και Σκεντεράι αλλά και των τραυματιών Αποστολίδη, Παναγιώτου, και Τριμπόνια ( αγωνίστηκε από το 80΄).
Συγκεκριμένα στην θέση του Πονηρού αγωνίστηκε ο Γρηγόρης Στεφανίδης για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος , στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίστηκε ο Αποστόλου ένας ποδοσφαιριστής πού μέχρι σήμερα ήταν εκτός αποστολής  αλλά με την σημερινή του παρουσία έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα αφού ήταν πολύ καλός. Επίσης βασικοί ξεκίνησαν ο Καραλής , ο Τσόφλιος, ο Κανταρτζής και ο Σαλταπίδας.
Η ομάδα της Ερμιονίδας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 6΄λεπτό ο Τσόφλιος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και με σουτ άνοιξε το σκορ. Η ομάδα της Ερμιονίδας θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της στο 15΄λεπτό με τον Σαλταπίδα , όταν βρέθηκε σε θέση βολής , όμως το σουτ πού έκανε κατέληξε στο δοκάρι του Γιώτα. Από το λεπτό αυτό και μετά οι γηπεδούχοι πήραν κάποιες πρωτοβουλίες των κινήσεων και στο 23΄λεπτό έφτασαν κοντά στο γκολ όμως ο Στεφανίδης  πρόλαβε τον Μανουσάκη πριν γίνει απειλητικός. Στο 30΄λεπτό ο Μπορού για τους γηπεδούχους δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ερμιονίδας ύστερα από απόκρουση του Στεφανίδη σε σουτ του Παληγεώργου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αιολικού πήρε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποιο ίχνος ευκαιρίας. Στο 70΄λεπτό η Ερμιονίδα είχε την ατυχία να μείνει με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σελμανάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εχοντας την αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και στο 86΄λεπτό ο Ευσταθίου με δυνατό σούτ έκανε το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Παληγεώργος με δύνατός έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στεφανίδη.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Γιώτας, Τοπάλι (60' Κεσίδης), Κρητικός, Ταχιάς, Παληγεώργος, Κριπιντήρης (34' Καπταγιάννης λ.τρ.), Ευσταθίου, Πάλλα, Χρήστου, Μανουσάκης, Μπουρούς
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ. Στάικος): Στεφανίδης, Αποστόλου, Σαμαράς, Τζιέρης (90' Σχοινάς), Κανταρτζής, Κιοσσές, Καραλής (73' Νότης), Παλαιοπάνος, Τσόφλιος (80' Τριμπόνιας), Σελμανάι, Σαλταπίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates