Social Icons

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Φιλικό Ηλιοκάστρου : Η ομάδα τίμησε το παρελθόν της.


Η ομάδα του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου σε μία σεμνή τελετή
τίμησε πριν τον αγώνα τον φίλαθλο του Παναγιώτη Μίζη , τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Αργύρη Δρούγκα, Γιώργο Μίζη , Αργύρη Δεστέ και τον παλαίμαχο επίσης ποδοσφαιριστή του Ερμή Ερμιόνης Γιώργο Κοτταρά. 



 Την φανέλλα του Ο.Φ.Η. με το νούμερο 13 ( Από την Θύρα 13 του Παναθηναικού) πήρε από τα χέρια του προέδρου της ομάδας Αργύρη Στάθη ο φίλαθλος της ομάδας Παναγιώτης Μίζης. 


Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ερμή Ερμιόνης και Απόλλωνα Αθηνών Γιώργο Κοτταρα τίμησε η ομάδα του Ο.Φ.Η. για την συμμετοχή του στο φιλικό των παλαιμάχων. Το μετάλλιο του έδωσε ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μούγιος.
Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Μίζη τίμησε η ομάδα του Ο.Φ.Η. Το μετάλλιο του το έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Αργύρης Στάθης. Να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Μίζης αγωνίστηκε στους "μελανόλευκους" την δεκαετία του 60 σαν δεξιός αμυντικός με μεγάλη επιτυχία.

Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Αργύρη Δρούγκα τίμησε η ομάδα του ΟΦΗ . Το μετάλλιο του το έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Αργύρης Στάθης. 

Άλλος ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ που τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας ήταν ο Αργύρης Δεστές.Εύας ποδοσφαιριστής που μεσουρανούσε την δεκαετία του 60 και με τα εκπληκτικά του γκολ ήταν ο φόβος και τρόμος των αντίπαλων τερματοφυλάκων της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates