Social Icons

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : Με απόλυτη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα- Τιμήθηκε ο Θεατρικός Ομιλος Ερμιονίδας.

 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (05/01) η
χοροεσπερίδα της Α.Ε. Ερμιονίδας. Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο «Γανώσης» στην Ερμιόνη με την αίθουσα να είναι ασφυκτικά γεμάτη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Β. Σιδέρης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ερμιόνης Χρήστος Δάγκλης , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρανιδίου Γιάννης Κοντοβράκης, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και νυν του Παναργειακού Ιωσήφ Μερτύρης , ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κρανιδίου  Κώστας Χάρος ο υποδιοικητής Παναγιώτης Βιλλιώτης ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Ερμιονίδας Βαγγέλης Δημαράκης η ομάδα  των Summit Ranners με τους αθλητές Γ. Γεωργόπουλο, Κοσμά Πίλουρη ο Μαραθωνοδρόμος Γιώργος Φασιλής και ο  Γιάννης Γκιώνης. Επίσης την τιμητική του είχε ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδος ο οποίος τιμήθηκε από την Ένωση για την πολιτιστική προσφορά του στην Ερμιονίδα.


Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία του πρόεδρου της ομάδας Αργύρη Λυμπερόπουλου ο οποίος έκανε μία αναδρομή στην ιστορία της ομάδας από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και στην συνέχεια έκανε επίσης μία αναδρομή στην ιστορία και προσφορά του Θ.Ο.Ε από την ίδρυση του μέχρι σήμερα. Στην συνέχεια κάλεσε τον πρόεδρο του Θ.Ο.Ε. Δημήτρη Σίδερη και του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα.
Στο τραγούδι, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Σπύρος Νικολάτος , έδειξε ότι εκτός από το μασάζ και θεραπείες πού κάνει στους ποδοσφαιριστές , τα πηγαίνει περίφημα και στις υψηλές... νότες.
Το κέφι και ο χορός κράτησε μέχρι πρωίας με ένα μικρό διάλειμμα για την λαχειοφόρο αγορά που πρόσφερε πλούσια δώρα σε όλους όσοι συμμετείχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates