Social Icons

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Ποδαρικό με το... αριστερό για τη ΚΟΙΛΑΔΑ και ήττα 2-0 στΟ Παναρίτι από τον ΠΑΝΑΥΠΛΙΑΚΟ

Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η Κορωνίδα Κοιλάδας για το 2016 αφού
ηττήθηκε στο ουδέτερο του Παναριτίου από τον Παναυπλιακό με 2-0. Δράστης για τους γηπεδούχους ήταν  ο 34χρονος επιθετικός της Δημήτρης Μανιάτης. Για τους φιλοξενούμενους μεγάλη απώλεια ήταν  ο Cojocaru αλλά και η  αποχώρηση  πού είχε το προηγούμενο διάστημα του Χατζησταύρου .


Το φίλμ


Στο λεπτό δυνατό σουτ του Φλεβάρη ο Κομπόσης απέκρουσε δύσκολα , ο Ευσταθίου πήρε το ριμπάουντ όμως το σουτ πού έκανε ήταν αδύναμο και ο τερματοφύλακας της Κοιλάδας μπλόκαρε εύκολα.

Στο λεπτό ο Παπασαράντου μπλόκαρε την μπάλα σε πλασέ του Σαγκατέλωφ.

Στο 17΄λεπτό κεφαλιά του Ευσταθίου ύστερα από κόρνερ του Μανιάτη ανάγκασε τον Κομπόση να απογειωθεί και να διώξει με το αριστερό χέρι σε νέο  κόρνερ.

Στο 36΄λεπτό ο Κέλλη δεν πρόλαβε να γίνει απειλητικός ύστερα από άστοχη έξοδο του Παπασαράντου σε σέντρα του Λάμπρου.  

Στο 56΄λεπτό ο Διαμαντής έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Φλεβάρη πού έστρωσε στον επερχόμενο Μανιάτη και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κομπόση ανοίγοντας το σκορ.

Στο 60΄λεπτό δυνατό σουτ του Γιαννακόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

Στο 65΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Κομπόση σε κόρνερ ύστερα από δυνατό ξεξί σούτ του Ευσταθίου.

Στο 69΄λεπτό ο Σαγκατέλωφ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαούρη . Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κέλλη , όμως το σουτ πού έκανε αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι.

Στο 89΄λεπτό ο Μανιάτης ζευγάρωσε τα τέρματα του στον αγώνα όταν εκμεταλλεύτηκε άριστα μπροστινή μπαλιά του Διαμαντή και με αριστερό πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

Στο 90+2 ο ΄Εβερετ έβγαλε ωραία μπαλιά από δεξιά στον Τσαβδαρά ο οποίος μπροστά από τον Κομπόση  έχασε τον βηματισμό του και πρόλαβε ο Μέγας και «καθάρισε» τη φάση. 


Πανναυπλιακός 2011 (Γ.Κολιατσόπουλος) : Παπασαράντου, Μαούρης, Γ.Φλεβάρης, Ξυλινάς, Μιχαλόπουλος ( 43΄Μίχος), Μπούκουρης,( 89΄Τσαβδαράς), Διαμαντής, Χ. Φλεβάρης, ( 58΄Μετρητίδης), Ευσταθίου, Εβερετ, Μανιάτης.


Κορωνίδα Κοιλάδας ( Θ.Τσιρόπουλος) : Κομπόσης, Λάμπρου, Γ.Γιαννακόπουλος, Τασσιόπουλος,( 48΄Παπασταύρου),  Βιρβίλης, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Κέλλης, Μπάζος, Μπούρας, ( 27΄Αλεξανρής 82΄Κωτσαράς ), Διαμαντής.

Φωτό : http://www.paratiritis-news.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates