Social Icons

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Στα ημητελικά η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε τον Αριστείωνα στο Λυγουριό 2-1.




Την πρόκριση στην επομένη φάση του κυπέλλου
Αργολίδας πήρε η Κορωνίδα αφού κέρδισε στο Λυγουριό τον Αριστείων με σκορ 2-1 και θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τον Παναργειακό στην έδρα του. Η πρόκριση για την Κορωνίδα παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού κυριολεκτικά πήγε με μισή ομάδα στο Λυγουριό αφού απουσίαζαν ο νεοαποκτηθείς Νίκος Μαυροκορδόπουλος του οποίου το δελτίο δεν έχει ακόμα εκδοθεί, οι τραυματίες Σαγκατέλωφ και Τασσιόπουλος  και ο Γιάννης Γιαννακόπουλος για επαγγελματικούς λόγους.

Το σκορ άνοιξε στο 13 λεπτό ο Βιρβίλης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Cojocaru  . Στο 26 λεπτό ο Φωτεινάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 52 λεπτό ο Κελλης ύστερα από κάθετη μπαλιά του Παπασταύρου  με σουτ έκανε το τελικό 1-2 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Αριστείων : Α.Οψιμούλης, ( 58’Σαρρής), Γαλάνης, Παπακαλοδούκας, Μπαλάσκας, Κοκορομύτης, Ι.Οψιμούλης, Κωστόπουλος,( 66΄Κόλλιας),  Μπάρδης,( 56΄Μπέκας), Μαγγίνας, Φωτεινάκης, Λιακόπουλος.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Χιόνης, Λάμπρου, Κωτσαράς, Διαμαντής, Βιρβίλης, Μέγας, Παπασταύρου, ( 82΄ Ζέρβας M.), Αλεξανδρής, Μπάζος, ( 70΄Στ.Γιαννακόπουλος),Κέλλης, Cojocaru.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates