Social Icons

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Μισή ντουζίνα γκολ κέρασε ο Ποσειδώνας τα Μέθανα. Τελικο σκορ 6-2.




Καταιγίδα ο Ποσειδώνας Διδύμων σκόρπισε τα Μέθανα τα
φιλοδώρησε με μισή ντουζίνα γκολ και ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι παρά  τις σοβαρές απώλειες πού είχαν και αναφερόμαστε στην απουσία του βασικού τερματοφύλακα τους Ι. Αποστόλου λόγω τραυματισμού αλλά και του πολύπειρου Α.Αντωνόπουλου έδειξαν  ότι οι κακές εμφανίσεις του 2015 ανήκουν στο παρελθόν. Η απόδοση των ποδοσφαιριστών των γηπεδούχων κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα με πρωτεργάτες τον δαιμόνιο Μπροδήμα πού έκανε ότι ήθελε από την δεξιά πλευρά, τον κέρβερο Σχοινά πού ήταν εκεί όταν χρειάστηκε με αποκορύφωμα την απόκρουση του πέναλτι, τον αρχηγό της ομάδας Σ. Κονδύλη ο οποίος με την εμπειρία του κατεύθυνε μαεστρικά την ομάδα.  Δίπλα τους το νέο αίμα της ομάδας ο Tresa ο οποίος πέτυχε δύο υπέροχα τέρματα , ο Κοτσοβός και αυτός πέτυχε ένα τέρμα αλλά και ο Κοροντίνης ο οποίος από ατυχία δεν χρήστηκε σκόρερ.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο  αν και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες . Τα δύο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων ( 6’ και 17’) αλλά και η ανόητη αποβολή του αρχηγού τους  Βασιλειάδη στο 27΄λεπτό αποσυντόνισαν την ομάδα με αποτέλεσμα να έρθει η συντριβή. 

Το φίλμ του αγώνα

Στο λεπτό σέντρα του Μπάρδη από δεξιά η μπάλα πέρασε μπροστά  από τον Κοτσοβό ο οποίος αιφνιδιάστηκε.
Στο λεπτό σέντρα του Μπροδήμα από δεξιά ο Προσύλης με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βλάχου.
Στο λεπτό ο Σ. Κονδύλης με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από κόρνερ του Μπροδήμα από δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Μεθάνων ανοίγοντας το σκορ. 1-0
Στο 8΄λεπτό δυνατό σουτ του Βασιλειάδη η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σχοινά.
Στο 16΄λεπτό ο Μπροδήμας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μαλτέζο στο δεύτερο δοκάρι που έπιασε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σχοινά.
Στο 17΄λεπτό ο Σ. Κονδύλης εκτέλεσε φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα πήγε στον Προσύλη ο οποίος τροφοδότησε με κεφαλιά τον Μπροδήμα ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.
Στο 19΄λεπτό δυνατό σουτ του Muco έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Σχοινάς.
Στο 27΄λεπτό ο Βασιλειάδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα( είχε δει την πρώτη στο 16΄) του διαιτητή Δρούζα για επικίνδυνο φάουλ έξω από την περιοχή πάνω στον Μπροδήμα.
Στο 34΄λεπτό σέντρα-σούτ του Λόη από δεξιά έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Σχοινάς.
Στο 39΄λεπτό δυνατό σουτ του Λυσσαίου από δεξιά η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Σχοινά.
Στο 41΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπροδήμα μπλόκαρε ο Βλάχος.
Στο 44΄λεπτό δυνατό σουτ του Μαρμαρίδη η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σχοινά.
Στο 45΄λεπτό ο Κοτσοβός ύστερα από μπαλιά του Μπροδήμα από δεξιά με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή πέτυχε το 3-0.
Στο 52΄λεπτό ο Μούγιος ανέτρεψε τον Λόη μέσα στην περιοχή . Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο παθών όμως ο Σχοινάς έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε το σουτ.
Στο 54΄λεπτό ο Ibro εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , έδιωξε με γροθιές ο Σχοινάς η μπάλα έφτασε πάλι στον Ibro ο οποίος με δυνατό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σχοινά για να γίνει το 3-1.
Στο ίδιο λεπτό ο σκόρερ έκανε μία άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα και ο διαιτητής του έδειξε δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα.
Στο 61΄λεπτό μπαλιά του Μπροδήμα από δεξιά στον Τresa πού σούταρε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.
Στο 64΄λεπτό ο Π. Βλάχος με κεφαλιά μείωσε σε  4-2.
Στο 66΄ λεπτό ο Τresa με νέο σουτ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στον αγώνα κάνοντας το 5-2.
Στο 77΄λεπτό ο Μπροδήμας με σουτ έκανε το τελικό 6-2.
Στο 81΄λεπτό ο Μπροδήμας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Σε υψηλά επίπεδα η διαιτησία του Χρήστου Δρούζα όπως και των βοηθών του Α. Αργυρόπουλου και Ε. Λυκομήτρου.

Ποσειδώνας Διδύμων : Σχοινάς, Μπροδήμας, Μπάρδης,, Αν.Κονδύλης, Σωτ.Κονδύλης, Τresa, Μαλτέζος, Δημ Προσύλης, ( 75΄Γιωρ.Προσύλης), Μούγιος, Κοτσοβός, ( 63΄Gjonai).

Μέθανα : Π.Βλάχος, Μανιάτης,( 57΄Δημητρίου),  Π. Βλάχος, Muco, Μελανιφίδης, Κανταρτζής,( 57΄Τσακιρίδης ),  Βασιλειάδης, Μαρμαρίδης, ( 57΄Λαζάρου), Λόης, Ibro, Λυσσαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates