Social Icons

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ανετη νίκη της Ερμιονίδας, κέρδισε 4-1 την Λέρνα.




Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Αργολίδας πήρε η
Ένωση Ερμιονίδας αφού κέρδισε την Ένωση Λέρνας στην έδρα της με το ευρύ σκορ 1-4. Ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κάτι να κάνουν όσο το σκορ ήταν στο 0-0 όμως μετά το γκολ του Πλαστουργού παραδόθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σοβαροί ήξεραν τι ζητούσαν στο γήπεδο , δεν υποτίμησαν το αντίπαλο και δίκαια πήρε την πρόκριση.

Το φίλμ

Στο 10’ λεπτό ο Β. Κατσίρης με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Κοσμά από δεξιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 12΄λεπτό σέντρα του Γάτσιου στον Κατσίρη πού σούταρε , η μπάλα κόντραρε στον Τζιέρη και έφυγε άουτ. Στο 18΄λεπτό ωραία εναλλαγή Κιοσσέ, Τριανταφύλλου η μπάλα έφτασε στον Πλαστουργό πού με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Ερμιονίδα 0-1.Στο 20΄λεπτό σουτ του Κιοσσέ η μπάλα άουτ. Στο 30΄λεπτό δυνατό σουτ του Μαρίνη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κατσιαούνης. Στο 35΄λεπτό σουτ του Πλαστουργού η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 41΄λεπτό σέντρα του Πλαστουργού από δεξιά ο Σαλταπίδας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού .Στο 45΄λεπτό ο Μουράτης μετά από ελεύθερο του Κατσιαούνη δεν υπολόγισε σωστά , «έπιασε» αέρα και ο Μπιμπισίδης έδιωξε σωτήρια. Στο 48΄λεπτό ο Γεωργίου ανέτρεψε τον Σαλταπίδα μέσα στην περιοχή και ο Τριανταφύλλου από την άσπρη βούλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.Στο 53΄λεπτό ο Β. Κατσίρης ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιάννου με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 56΄λεπτό ο Παναγιώτου έβγαλε σέντρα από δεξιά στον Τριανταφύλλου αυτός είδε ξεμαρκάριστο τον Σαλταπίδα του πέρασε την μπάλα και με σουτ ο Καλαμπακιώτης επιθετικός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.Στο 85΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαλταπίδα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κατσιαούνης. Στο 87΄λεπτό μπαλιά του Στάικου στον Σκεντεράι  πού σούταρε και η μπάλα αποκρούστε από το κάθετο δοκάρι Στο 92΄λεπτό ο Στάικος με ψηλοκρεμαστό σουτ ύστερα από μπαλιά του Σαλταπίδα έκανε το τελικό 1-4.

Ένωση Λέρνας : Κατσιαούνης, Διαμαντής, Λαζάρου, Γεωργίου, Ταμπάκης, Μπούρης, ( 46’ Διαμαντής), Γάτσιος,( 54΄Κιρβαλίτζε),  Βαρβέρης,( 62΄Καραγκούνης),  Β.Κατσίρης , Γιάννος, Κοσμάς.

Ένωση Ερμιονίδας : Μουράτης, Παναγιώτου, Τζιέρης, Μπιμισίδης, Σαμαράς, Κιοσές, Τριανταφύλλου ( 74΄Λούμης), Μαρίνης,( 69΄Στάικος), Τριμπόνιας,( 57΄Σκεντεράι), Πλαστουργός, Σαλταπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates