Social Icons

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Κορωνίδα Κοιλάδας : Εντυσε τον Σπύρο Ντάκο στα "κυανόλευκα".





Ποδοσφαιριστής της Κορωνίδας Κοιλάδας είναι από την
Τρίτη ( 26/01) το μεσημέρι ο Δημήτρης Ντάκος. Ο Δ.Ντάκος είναι 25 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Α.Ε. Κρανιδίου για δύο χρονιές από το 2008 έως και το 2010 . Στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Πορτοχελιακό όπου και αγωνίστηκε για τρείς ποδοσφαιρικές περιόδους. Από το καλοκαίρι του 2010 έως το καλοκαίρι του 2013.Με τον Πορτοχελιακό κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργολίδας την περίοδο 2011-2012,Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε με τον Πορτοχελιακό στην Δ΄ Εθνική  .Από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα ήταν ποδοσφαιριστής του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου. Την φετεινή αγωνιστική περίοδο με τους "μελανόλευκους" ¨της Ερμιονίδας αγωνίστηκε σε 15 παιγνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Το Δελτίο ττύπου

Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον 25χρονο αμυντικό Δημήτρη Ντάκο, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. 

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή, με εμπειρία και από Δ΄Εθνική ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) στην Α.Ε. Κρανιδίου, Πορτοχελιακό και Ο.Φ. Ηλιοκάστρου.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.


Εκ του Γραφείου Τύπου
του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates