Social Icons

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2-0 ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ




Ο Πάρις Ανδριόπουλος ανοίγει το σκορ στο 36΄λεπτό


Ομάδα βγαλμένη από το περσινό πρωτάθλημα της football league ήταν
η Ερμιονίδα την Κυριακή το απόγευμα απέναντι στην πολυδιαφημισμένη ομάδα της Σπάρτης .Ο Πάρις Ανδριόπουλος σαν ένας σύγχρονος Τρώας διέλυσε την ομάδα της Σπάρτης , όχι για να κλέψει την ωραία Ελένη αλλά με δύο πανέμορφα γκολ πού φέρουν την σφραγίδα του την υποχρέωσε σε μία ταπεινωτική ήττα . Ίσως κάποιοι από την ομάδα της Σπάρτης  να μην  πίστεψαν τις δηλώσεις του προπονητή τους την Παρασκευή για την Ερμιονίδα που τους προειδοποιούσε . Και φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την υπόλοιπη ομάδα της       Ερμιονίδας από την οποία δεν υστέρησε κανείς. Όλοι με συντελεστεί απόδοσης πάνω από 9,5. Οσο για την ομάδα της Σπάρτης δεν αξίζει την θέση πού βρίσκεται.
Στο 10΄λεπτό ο Κρεββατάς σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πονηρού. Στο 20΄λεπτό δυνατό σούτ του Μιχαλάκη πάνω στην κίνηση ύστερα από σέντρα του Σαμαρά από αριστερά υποχρέωσε τον Κραβαρίτη σε δύσκολη απόκρουση στην δεξιά του αγωνία. Στο 36΄λεπτό μαγική μπαλιά του Στάικου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Ανδριόπουλος με υποδειγματικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κραβαρίτη στέλνοντας του φιλάθλους της Ερμιονίδας στον έβδομα ουρανό Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ( 46΄)  του ημιχρόνου μπαλιά του Μιχαλάκη στον Σταικο πού μπήκε στην περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβαν οι αμυντικοί της Σπάρτης. Στο 60΄λεπτό το γήπεδο πήρε φωτιά όταν ο Κιοσσές βρήκε με ωραία μπαλιά τον Ανδριόπουλο στην περιοχή και με ένα υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2-0. Στο 79΄λεπτό δυνατό σουτ του Τριμπόνια έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κραβαρίτη άουτ. Στο 90 λεπτό ο Στάικος μπήκε στην περιοχή πλάσαρε για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κραβαρίτη.
Ο διαιτητής Περράκης στο πρώτο ημίχρονο ήταν παρά πολύ καλός ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολλά λάθη εναντίον των γηπεδούχων. Είχαμε την εντύπωση πως άλλαξε ο διαιτητής του αγώνα. Προσπαθούσε με τα σφυρίγματά του να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή της Ερμιονίδας. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώτος βοηθός Πασπάτης. Αντίθετα άριστος στις υποδείξεις του ο δεύτερος βοηθός Κορωνιός.
 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μαγκαφίνης): Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσές, Στάικος, Μαρίνης, Ανδριόπουλος (70’ Σαλταπίδας), Μιχαλάκης (90’ Παναγιώτου), Τριμπόνιας (87’ Πλαστουργός)
ΣΠΑΡΤΗ (Αντωνίου): Κραβαρίτης, Κατσίκης, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Μπιταξής (46’ Χαλίλι), Αναστασόπουλος, Ραχήμ (28’ Λάιος), Αναστασάκος, Κρεββατάς (75’ Ντεκλετζής), Ηλιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates