Social Icons

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ηρακλής Ερμιονίδας ( Judo) : Μέ τέσσερα μετάλλια στην αποσκευές του γυρίζει από το 8ο Διεθνές τουρνουά ¨"Πατρίδα" πού έγινε στην Θεσσαλονίκη.




Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου 2016 διεξήχθησαν  στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο
κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ , το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο που διοργάνωσε  για 8η χρονιά ο Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος "Πατρίδα" Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, για τις κατηγορίες  Juniors A-B-Γ, Παίδων- Κορασίδων Α-Β, Εφήβων- Νεανίδων Β, Νέων Ανδρών-Γυναικών.
Στους αγώνες συμμετείχαν  περίπου 470 τζουντόκες από όλη την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, F.Y.R.O.M., τη Κύπρο, τη Αλβανία, το Αζερμπαϊτζάν και Γεωργία .

Παρόν για άλλη μία φορά έδωσε και ο Ηρακλής Ερμιονίδας ο οποίος συμμετείχε με τους αθλητές Δημήτρη Καισόπουλο, Παναγιώτα Καισοπούλου, Ραφαέλλα Κεσσέ, Γιάννη Ζαραφωνίτη, Αλέξιο Ζαραφωνίτη και Σπύρο Ζαραφωνίτη.
Από τους έξι αθλητές μας οι τέσσερεις γύρισαν με μετάλλια γύρω από το λαιμό τους. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καισόπουλος και η Ραφαέλλα Κεσσέ κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο  στην κατηγορία τους καθώς επίσης ο Αλέξιος και Σπύρος Ζαραφωνίτης χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία τους.

Η Παναγιώτα Καισοπούλου δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο γιατί δεν υπήρχαν συμμετοχές στην κατηγορία της στα 48 κιλά και αναγκάστηκε να παίξει στην κατηγορία των 52 κιλών γι αυτό και δεν συνέχισε . Εάν υπήρχαν αθλητές στην κατηγορία της σίγουρα θα υπήρχε και άλλο ένα μετάλλιο στην συλλογή της ομάδας. Επίσης ο Γιάννης Ζαραφωνίτης έπαιξε τέσσερεις αγώνες αλλά λόγω της ηλικίας του δεν κατάφερε.

Εμείς τι άλλο να αναφέρουμε γι αυτή την υπέροχη ομάδα. Όταν αγωνίζεσαι με 6 αθλητές ανάμεσα σε 470 αθλητές και κατακτάς 4 μετάλλια και από ατυχία δεν παίρνεις και τα άλλα δύο , τα λόγια είναι περιττά….

Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates