Social Icons

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΜΟΥΡΑΤ ΣΕΡΟΠΙΑΝ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ


Και τα… μουστάκια που δεν έχει, γελούσαν του Μουράτ Σεροπιάν μετά το τέλος του παιχνιδιού για τη μεγάλη
νίκη της νέας του ομάδας επί του ΑΟΧ. Ο τεχνικός της Ερμιονίδας είπε ότι τρώγοντας ανοίγει η όρεξη αναφορικά με το αν ο στόχος της Ερμιονίδας είναι τα πλέι οφ, δηλώνοντας ευτυχής για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο του Μάλεμε. 
Όπως είπε: «Καταρχήν, να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία έκαναν κατάθεση ψυχής. Να ευχαριστήσω δημόσια τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Νομίζω ότι παρέλαβα μια ομάδα φτιαγμένη πάρα πολύ καλά. Το μερίδιο ανήκει στη διοίκηση, στους παίκτες και στον προηγούμενο προπονητή. Εγώ είμαι πολύ λίγες μέρες στην ομάδα. Τα παιδιά όπως είπα και πριν έκαναν κατάθεση ψυχής. Ήταν συγκλονιστικοί. Ακόμα κι όταν μείνανε με 10 παίκτες, πίστευαν στη νίκη και νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στην ψυχή αυτής της ομάδας και στην ποιότητα μεσοεπιθετικά που η ομάδα μας είναι εκπληκτική. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα δείξουμε ακόμα καλύτερα δείγματα και θα πάμε πολύ καλύτερα. Σημασία για μας έχει να αξιοποιήσουμε αυτή τη νίκη και γυρνώντας στο γήπεδό μας να κάνουμε άλλη μία, να τις διπλασιάσουμε και να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Πολλά μπράβο στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν».
Για το αν στόχος της Ερμιονίδας είναι τα πλέι οφ: «Όχι. Στόχος της Ερμιονίδας είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή και η καλή πορεία, το καλό ποδόσφαιρο. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και θα δούμε στη συνέχεια τι θα γίνει».
Για τον ΑΟΧ: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με έμπειρα παιδιά. Νομίζω ότι δυνάμωσε πάρα πολύ. Αυτή είναι η Β’ Εθνική όμως. Δεν σημαίνει ότι θα κερδίζεις όλα τα παιχνίδια. Ο ΑΟΧ έχει παρόν και μέλλον, θα δει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλάω για την αντίπαλη ομάδα. Αυτό που έχασε σήμερα θα το πάρει κάπου αλλού. Πιστεύω ότι θα πάει καλά». 

http://www.athlitiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates