Social Icons

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΛΑΝΟ : ΦΕΥΓΕΙ " ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ"


 "Παγωμάρα" επικατεί στους φιλα΄θλους από την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μπολάνο παρά την καλή πρεία της ομάδας στον πρωτάθλημα της Football League. 
***************************************************************************************************


Σοκ στην φίλαθλη Ερμιονίδα προκάλεσε η απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μπολάνο από την τεχνική ηγεσία της Π.Α.Ε. Ερμιονίδα
παρά την καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της football league. Οι «κυανοκίτρινοι» μετά από 13 αγωνιστικές βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις στο Πανελλήνιο με το όμορφο ποδόσφαιρο πού παίζουν , ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την διοίκηση καθώς έπειτα από την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, με 4-2 έλαβε την απόφαση για «διαζύγιο» κοινή συναινέσει με τον επιτυχημένο προπονητή της ανόδου από την Γ’ Εθνική στην football league Ρομπέρτο Μπολάνο και τον γυμναστή Φίλιππο Τάντη.

Ο αγαπημένος προπονητής παικτών και φιλάθλων έχαιρε και χαίρει άκρας εκτίμησης για την προσφορά του στην ομάδα.

Γνώστης του ποδοσφαίρου αξιοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους έκανε να αποδώσουν στρωτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, με τους φιλάθλους, να χαίρονται  να βλέπουν την ομάδα. Η νεοφώτιστη Ερμιονίδα λοιπόν έχει αφήσει πίσω της στην βαθμολογία ομάδες με βαριά φανέλα όπως ο Παναιγιάλειος, ο Φωστήρας , η Καλλιθέα κλπ. Ενώ προκρίθηκε για πρώτη φορά στην τετράχρονη ιστορία της στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας πάντα με τον Ρομπέρτο Μπολάνο στο «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας.

Και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει ομάδα της Super League για το κύπελλο Ελλάδας τον Εργοτέλη με σκορ 2-0 και να αποχαιρετά τον θεσμό με ψηλά το κεφάλι.

Παράλληλα και οι αριθμοί δικαίωναν τον πρώην πια τεχνικό της Ερμιονίδας Ρομπέρτο Μπολάνο!

Στις 18/12/2013 , που ανέλαβε την Ερμιονίδα, η ομάδα βρισκόταν στην έκτη θέση του τέταρτου ομίλου της Γ Εθνικής και κατάφερε όχι μόνο να την ανεβάσει στα σαλόνια της του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και την αναδείξει και πρωταθλήτρια ,πράγμα πρωτοφανές, για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της επαρχίας μας!

Στους δεκατρείς μήνες πού ήταν ο τεχνικός ηγέτης της Ερμιονίδας, ο απολογισμός του ήταν κάτι παραπάνω από θετικός: 23 νίκες-5 ισοπαλίες -5 ήττες!!!!

Γι αυτό και μπορούμε να πούμε, ότι ο Ρομπέρτο Μπολάνο, πέρα από το έργο του θα μείνει στην συνείδηση φιλάθλων και παικτών ως ένας προπονητής , πού φεύγει  

ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟΣ!!!

Βέβαια , οφείλουμε να επισημάνουμε , ότι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Ερμιονίδας Π.Α.Ε. κύριος Ιωσήφ Μερτύρης , βασισμένος στο δόγμα «εχθρός του είναι το καλύτερο» είναι ο άνθρωπος πού πασχίζει για την ομάδα την οποία ως πρόεδρος την έχει καμαρώσει να στέφεται ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ και να πετυχαίνει την ιστορία στην football league σκορπώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους.  Και θεωρούμαι κάτι παραπάνω από βέβαιο , ότι θα πράξει ότι καλύτερο για να παραμείνει η Π.Α.Ε. Ερμιονίδας , στο δρόμο των επιτυχιών , προσλαμβάνοντας ( εάν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο την ώρα πού γράφεται αυτό το κείμενο) έναν εγνωσμένης αξίας τεχνικό , πού θα κληθεί να διαχειριστεί ένα εξαιρετικό ρόστερ ποδοσφαιριστών και να το οδηγήσει στα play off του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates