Social Icons

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΣΠΕΤΣΕΣ 2-1 ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΡΕΒΤΣΙΔΗ







Μέσα σε ένα βαρύ από την βροχή γήπεδο η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε την ομάδα των Σπετσών με 2-1 και κράτησε
την διαφορά των πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου. Η ομάδα των Σπετσών προσπάθησε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα παίζοντας με πάθος. Στην σύνθεση του είχε και τρείς νέους ποδοσφαιριστές ( Ντούσης, Τάρναρης, Μανωλίδης) οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά και να βοηθήσουν τους φιλοξενούμενους στην προσπάθεια που κάνουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Το φιλμ
Στο 6’ λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μανωλίδη η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό «γάμα» του Γκιόκα.
Στο 10’ λεπτό ο Μανωλίδης μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Γκιόκα ανοίγοντας το σκορ.
Στο 11 λεπτό μπαλιά του Μπούρα από το κέντρο του γηπέδου στον Γκρεβτσίδη μέσα στην περιοχή των Σπετσών πλασέ του τελευταίου και η μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Στο 16’ λεπτό δυνατό σούτ του Μπούρα μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντούση.
Στο 26’ λεπτό δυνατό σούτ του Χρ. Παρεμουζιάν μέσα από την περιοχή απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Γκιόκας.
Στο 37’ λεπτό δυνατό του Σταματέλου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί «γάμα» του Ντούση.
Στο 38’ λεπτό μπαλιά του Μπούρα μέσα στην περιοχή στον Γκρεβτσίδη , την τελευταία στιγμή πρόλαβε και απέκρουσε ο Ντούσης πρίν φτάσει η μπάλα στον επιθετικό της Κορωνίδας.
Στο 41’ λεπτό ο Γκρεβτσίδης έφυγε μόνος του με την μπάλα στα πόδια προς την περιοχή του Ντούση και αντί να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα προς γενική κατάπληξη όλων έκοψε την μπάλα δεξιά εκεί πού δεν υπήρχε κανένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων χάνοντας σίγουρο γκολ.
Στο 53’ λεπτό ο Μπούρας έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά και ο Γκρεβτσίδης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας των Σπετσών στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.
Στο 74’ λεπτό κόρνερ του Κρεμμύδα από δεξιά κεφαλιά του Μούχο η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γκιόκα .
Κορωνίδα Κοιλάδας : Γκιόκας, Μπάζος, ( 84’ Αλεξανδρής), Λάμπρου,( 75’ Κωτσαράς) Βιρβίλης, Ευσταθίου, Τασιόπουλος, Σαγκατέλωφ. ( 55’ Μέγας), Σταματέλος, Γκρεβτσίδης, Μπούρας, Cojocaru.
Σπέτσες : Ντούσης, Μούχο, Παπανδρέου, Μιχαλάκης, Κρεμμύδας, Ζάχου ( 82’ Βασιλόπουλος), Κέντρος, Μπίτρι, Τάρναρης, Μανολίδας, Παρεμουζιάν Χρ. ( 63 Κλίμης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates