Social Icons

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΛΑΤΑΝΙΤΙ 2-0 -ΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΚΟΞΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΑΛΗ.





Την έκτη συνεχόμενη νίκη του σε επτά αγώνες πέτυχε την Κυριακή ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ο.Φ. Ηλιοκάστρου
απέναντι στο  Πλάτανίτι .
Το σκορ για τον Ο.Φ.Η. άνοιξε στο 6’ λεπτό με τον Κοξίδη να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τους «μελανόλευκους». Ο σκόρερ δέχτηκε κάθετη  μπαλιά από το κέντρο κοντρόλαρε την μπάλα με το δεξί έφερε την μπάλα στο αριστερό πόδι και με ένα μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δομάζου ανοίγοντας το σκορ.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιγνίδι , μάλιστα έχασαν και μία καλή ευκαιρία όταν επικίνδυνο σουτ πού έκαναν απέκρουσε σωτήρια ο Σαλογιάννης. Οι γηπεδούχοι είχαν  κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν δεύτερο τέρμα με τον Κοροντίνη να σουτάρει από καλή θέση άουτ στο 60 λεπτό και στο 67 λεπτό ο Δομάζος απέκρουσε δυνατό σουτ του Κατσάβελα. Στο 75’ λεπτό ο Μπαλής μετά από φοβερή μπαλιά του Κατσάβελα με ένα άπιαστο ψηλοκρεμαστό σούτ έκανε το τελικό 2-0.

Ο.Φ. Ηλιοκάστρου : Σαλογιάννης ,ΕυσταθΊου,Μπουγιούρδας, ,Δαγρές,Τζανής ,Κοξίδης ,Φράγκος,Κατσάβελας,( 75’ Κονδύλης), Μπουγιούρας ,( 38’ Αποστόλου), Κοροντίνης,( 87’ Δορμπάρης) Μπαλής
Πλατανίτι : Δομάζος Ι., Καλιαγκούρης, ( 75’ Αγιοργίτης), Αργύρης, Αγγέλου, ( 50’ Ζέρβας), Χριστόπουλος, Δήμας Δημ, Hasani, Χασμάλα, ( 40’Δομάζος Ιωαν.) Παναγής, Μαυρόγιαννης, Δήμας Παν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates