Social Icons

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΚΡΕΒΤΣΙΔΗ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ.


Ο Γκρεβτσίδης στο 14' λεπτό με πλασέ ανοίγει το σκορ για την Κορωνίδα Κοιλάδας.


Νικήτα εσύ Super Star. Τι άλλο να γράψουμε για τον 21χρονο επιθετικό της Κορωνίδας Κοιλάδας τον Νικήτα Γκρεβτσίδη ο οποίος την
έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί στην πρώτη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ιστορίας της;
Κα βέβαια εκτός από τον Γκρεβτσίδη μεγάλο μερίδιο σε αυτή την τρελή πορεία των «κυανολεύκων» της Κοιλάδας προς την κορυφή έχουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές όπως οι Μπούρας, Μπόμπος, Cojocaru,  και Γκιόκας πού προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και ο Μέγας, Σαγκατέλωφ, Τασσιόπουλος, Κωτσαράς, Γιαννακόπουλος, Μπάζος, Λούμης οι οποίοι έχουν βάλει την δική τους πινελιά.
Το φίλμ
Στο 2’ λεπτό δυνατό σουτ του Μπούνου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκιόκα.
Στο 14’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ όταν ο Γκρεβτσίδης «βγήκε» μόνος του με τον Αναστασάκη και πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ.. Είχε προηγηθεί εκπληκτική μπαλιά του Σαγκατέλωφ στον σκόρερ. 1-0
Στο 16’ λεπτό ο Αναστασάκης πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έπεσε στα πόδια του Γκρεβτσίδη πρίν ο τελευταίος πλασάρει.
Στο 40’ λεπτό δυνατό σουτ του Φλεβάρη η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γκιόκα.
Στο 48’ λεπτό δυνατό σουτ του Cojocaru ύστερα από κόρνερ του Μπούρα η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Αναστασάκη.
Στο 51’ λεπτό ο Μπούρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Αναστασάκη.
Στο 53’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ ύστερα δυνατό σουτ του Μπούρα μέσα από την περιοχή απέκρουσε ασθενώς ο Αναστασάκης και στην επαναφορά ο Γκρεβτσίδης με νέο σουτ έκανε το 2-0.
Στο 70’ λεπτό ο Μπούρας σούταρε μέσα από την περιοχή και πέτυχε γκολ, όμως ο διαιτητής Μανούχος το ακύρωσε ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Γκιόκας, Κωτσαράς, ( 67’ Γιαννακόπουλος), Μπάζος,( 78’ Λούμης),  Τασιόπουλος, Μπόμπος, Μέγας, Σαγκατέλωφ, Γκρεβτσίδης, Χατζησταύρου, ( 74’ Δώρας).Μπούρας, Cojocaru.
Ατρόμητος Παναριτίου : Αναστασάκης, Φλεβάρης, Παναγής, ( 46’ Μπεξής), Γκολέμης Θ., Συντρίκος, ( 17’ λ.τρ. Κουγιάς), Τσαλαφός, ( 62’ Καλύβας), Καλιαμούτος, Μπούνος, Γιώργη, Εβερετ, Πιτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates