Social Icons

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ FOOTBALL LEAGUE ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3-3 ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Έξι γκολ, ένα δοκάρι , χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες , χαμένο πέναλτι και μία αποβολή , εκπληκτικά σε εκτέλεση γκολ
συνθέτουν την μορφή του σημερινού αγώνα πού καθήλωσε τους 200 περίπου φιλάθλους της Ερμιονίδας αλλά και τους λιγοστούς της Καλλιθέας πού έκαναν αισθητή την παρουίια τους στο δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης. Η ομάδα της Ερμιονίδας είχε πολλές απουσίες σε σχέση με την Καλλιθέα αφού απουσίαζαν για διάφορους λόγου οι Νικολάου,  Παπασταύρου,  Δημαράκης, Ρίκα, τα αδέρφια Παπανδριανού, Μολάι.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35' λεπτό με ωραίο γυριστό σουτ του Παπαδάκου μέσα από την περιοχή πού έστειλε την μπάλα στο " γάμα" του Μουράτη πού ήταν αδύνατο να αποκρούσει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λαμπράι με μία φωτοβολίδα από 40 μέτρα "κάρφωσε " την μπάλα στο "γάμα" του Μουράτη ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Ένα λεπτό πριν την εκπνοή του αγώνα ο Κολλάς με πλασέ μείωσε σε 1-2 δίνοντας ελπίδες στην Ερμιονίδα. Στο 54' λεπτό ο Παπαδάκος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μουράτη. Στο 61' λεπτό ο Κοροντίνης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2. Στο 74' λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδάκου από τον Παραγιουδάκη . Το εκτέλεσε ο Λαμπράι και ο Μουράτης απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από δεξιά και η μπάλα έφτασε στον Φίλο στο δεύτερο δοκα΄ρι  ο οποίος με προβολή έβαλε εκ νέου μπροστά την Καλλιθέα. Το τελικό 3-3 έκανε ο Κολλάς στο 83' με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος ο οποίος στο 88΄λεπτό έδειξε κόκκινη στον Παρασκευόπουλο ( 2η κίτρινη) για επικίνδυνο παιγνίδι.

Ερμιονίδα Κ-20 : Μουράτης, Καρανάσιος, Παραγιουδάκης, Ηλιού, ( 64΄Τσούνη), Παρασκευόπουλος, Σκεντεράι, Καλλάς,  Παλαιοπάνος, Κοροντίνης, Διαμαντής , Χατζησοφρωνίου.
Καλλιθέα Κ-20 : Νικας , Ιωαννίδης, ( 90' Κοσκινάς), Πιτσίκος, , Κότσας, Παπαδάκος, (81' Πετράκος), Νικηφόρος, Λαμπράϊ, Γκιζγκιζιάν, Σουκριόγλου ( 64' Μπαλαμπάνος), Κόττας,( 53' Ξένος),  Φίλος.( 80' Κέφης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates