Social Icons

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

KERKIDASPORT.GR TO " ΔΙΑΜΑΝΤΙ" ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΤΕ ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΟΜΟ



"Το «διαμάντι» της ομάδας της Ερμιονίδας  αποτελεί ο
άλλοτε άσσος του Πανιωνίου, ο Νιγηριανός Σουλεϊμάν Όμο που αποκτήθηκε πρόσφατα ".Ποιος το γράφει αυτό; Ένα από τα μεγαλύτερα site της Βόρειας Ελλάδας το http://www.kerkidasport.gr πού ασχολείται πιο πολύ με θέματα της Βέροιας και κάνει την παρουσίαση των αντιπάλων της Βέροιας στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας . 

Στο κείμενο που αφορά της Ερμιονίδα το kerkidasport αναφέρει:

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ:

Η ομάδα από της Αργολίδας αποτελεί την rookie ομάδα του ομίλου αφού ανέβηκε φέτος στην δεύτερη εθνική κατηγορία. Ιδρύθηκε το 2011 μετά την συνένωση των τοπικών ομάδων ΑΕΚ Κρανιδίου και του Ερμή Ερμιόνης και πανηγύρισε δύο διαδοχικές ανόδους από τη Δ’ Εθνική στη Γ’ και από τη Γ’ στη Football League. Παρά το γεγονός ότι είναι πρωτάρα, κατάφερε να κάνει την έκπληξη στο θεσμό του κυπέλλου αφού άφησε εκτός τον Παναιγιάλειο ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 0-1 του πρώτου αγώνα μέσα στο Αίγιο!
Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών, ενώ το «διαμάντι» της ομάδας αποτελεί ο άλλοτε άσσος του Πανιωνίου, ο Νιγηριανός Σουλεϊμάν Όμο που αποκτήθηκε πρόσφατα. Συνολικά, η ομάδα του νομού Αργολίδος προχώρησε σε 18 μεταγραφές ενισχύοντας το ρόστερ της και έχοντας ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates