Social Icons

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE : 11-12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΣΕΝΤΡΑ


Καμία προοπτική δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League το άλλο Σαββατοκύριακο 27-28/9, αφού ο λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε η
αναβολή της πρεμιέρας θεωρείται απίθανο να έχει εκλείψει τις επόμενες ημέρες.
Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, στην καλύτερη περίπτωση, φαίνεται να είναι το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου!
Η επιτροπή που συστήθηκε στο Δ.Σ. της Τετάρτης (Καλογιάννης, Κούγιας, Μονεμβασιώτης, Μέγκλας, Στούπας) συνέταξε και απέστειλε την Παρασκευή 19/9 τις επιστολές που έχουν προορισμό όλους όσοι ζητείται ραντεβού. Θυμίζουμε πως η Football League αιτείται συναντήσεις με: Πρωθυπουργό, αρχηγούς κομμάτων, υφυπουργό Αθλητισμού, ΟΠΑΠ, ΕΠΟ, Super League, Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη και Μελισσανίδη.
Αναφορικά με το παρασκήνιο του Δ.Σ. της Τετάρτης, να πούμε ότι μπροστάρης και πρωτεργάτης της πρότασης για αναβολή της πρεμιέρας, ήταν ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.
Εκείνος το έθεσε (και μάλιστα εγγράφως), έχοντας συμπαραστάτη και βασικό υποστηρικτή τον Αλέξη Κούγια. Στο πλευρό τους τάχθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΕ, που τόνισαν ότι πρέπει να ασκηθεί πίεση στον Πρωθυπουργό επειδή έρχονται... πρόωρες εκλογές!
Αρνητικοί ήταν ο πρόεδρος της λίγκας, Σπύρος Καλογιάννης και η Καλλιθέα, ενώ η ΑΕΚ διαφώνησε με το επ’ αόριστον της αναβολής...
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates