Social Icons

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE : ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ


ΠΗΓΗ : http://www.onsports.gr



Το ΔΣ της Football League έβγαλε… είδηση-βόμβα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το πρωτάθλημα οδεύει προς αναβολή της έναρξής του λόγω οικονομικών προβλημάτων.
Λίγο μετά τις 13:00 άρχισε η συνεδρίαση
του ΔΣ της Football League την Τετάρτη (17/09), χωρίς να έχει ολοκληρωθεί δυο ώρες μετά. Οι πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν από τις συζητήσεις που έγιναν, κάνουν λόγω για αναβολή της προγραμματισμένης πρεμιέρας του πρωταθλήματος σε Βόρειο και Νότιο Όμιλο. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Flnews.gr, ο λόγος είναι τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των ομάδων.
Σύμφωνα με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, υπάρχουν ΠΑΕ που δεν θα καταφέρουν να «βγάλουν» τη χρονιά με το τωρινό οικονομικό καθεστώς. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να μην αρχίσει ένα πρωτάθλημα το οποίο είναι άγνωστο το πώς θα τελειώσει. Αναμένεται, βέβαια, με ενδιαφέρον και η οριστική ανακοίνωση της αναβολής από τη διοργανώτρια αρχή, αλλά και ανακοινώσεις επί του θέματος που θα επεξηγούν αναλυτικά την εν λόγω απόφαση.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.

Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα . Τον κ. Καλογιάννη σε περίπτωση κωλύματος αναπληρώνει ο. κ. Κ. Παπαδόπουλος. Τον συντονισμό της παραπάνω επιτροπής θα ασκεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Α. Βουγίδης.

Η Επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Α. Σαμαρά , τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Α. Τσίπρα και τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στον Ελληνικό Κοινοβούλιο ζητώντας τους να παρέμβουν για την επίλυση των ως άνω θεμάτων.

Επίσης για τον ίδιο λόγο η επιτροπή θα ζητήσει συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ι. Ανδριανό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, την ΕΠΟ, τη SUPER LEAGUE ΚΑΙ τους κ.κ. Ευαγγ. Μαρινάκη, Ι. Αλαφούζο, Ι. Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates