Social Icons

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ-ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ : ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ


http://aigialeiaspor.wordpress.com
Στο ακυρωθέν γκολ, στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στην πίεση, το άγχος αλλά και στην έλλειψη καθαρού μυαλού
στάθηκε περισσότερο ο Μουράτ Σεροπιάν, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ωστόσο ότι αν και η ομάδα έκανε βήματα πίσω, πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να διορθώσει η ομάδα τα λάθη της. Από την άλλη ο αντίπαλος προπονητής, Ρομπέρτο Μπολάνο, αφού συνεχάρη τους παίκτες του τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει γίνει ακόμα ομάδα και χρειάζεται υπομονή και χρόνο για να γίνει αυτό. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών και του αρχηγού των “μελανόλευκων” Βασίλη Μπούνα έχουν ως εξής: 
Ρ. ΜΠΟΛΑΝΟ (Προπονητής Ερμιονίδας):
«Ηρθαμε εδώ σήμερα για το δεύτερο ημίχρονο. Ξέραμε ότι παίζαμε με μία καλή ομάδα και ξέραμε πόσο δύσκολο θα ήταν το παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα λάθος δικό μας. Προσπαθήσαμε να συνέλθουμε λίγο και πιστεύω το πετύχαμε. Ηρθε η ισοφάριση έστω στο τέλος του ημιχρόνου. Πιστεύω ότι είμαστε αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά μέχρι τη φάση του δεύτερου γκολ που πετύχαμε είμαστε αρκετά καλοί. Από εκεί και πέρα η δική μας ομάδα δεν συμπεριφέρθηκε καλά μέχρι το τέλος. Αυτό όμως δεν μειώνει την προσπάθεια των παιδιών και πιστεύω ότι προκριθήκαμε δύσκολα στην επόμενη φάση. Η ομάδα η δικιά μας είναι καινούργια έχει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές  και θέλει χρόνο και υπομονή. Ακόμα δεν έχουμε γίνει ομάδα και προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα καλή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για το ποδόσφαιρο που έπαιξε και για την άψογη φιλοξενία που είχαμε».
Μ. ΣΕΡΟΠΙΑΝ (Προπονητής Παναιγιάλειου):
«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κάναμε πολλές φάσεις πριν προηγηθούμε και βάλαμε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ. Μετά από αυτό πάλι συνεχίσαμε να είμαστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού και μας ακυρώθηκε ένα γκολ πεντακάθαρο. Από εκεί και πέρα δεχθήκαμε ένα γκολ, πάλι εκτός χρόνου αφού είχε περάσει το ένα λεπτό που είχε δείξει ως καθυστερήσεις και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Ομως σημασία έχει ότι από ένα δικό μας λάθος δεχτήκαμε γκολ και ήρθε η ισοφάριση. Αυτό λίγο μας ταρακούνησε, παρότι είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι και θα έλεγα ότι έφερε την πίεση και το άγχος προς το μέρος μας. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο με κάποιες κινήσεις – αλλαγές, με την είσοδο του Πόνσε και του Κατσικοκέρη προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις. Ζητήσαμε ένα πέναλτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς έγινε. Προσπαθήσαμε, απλά το άγχος και η πίεση του παιχνιδιού έτσι όπως πήγε το σκορ και το αποτέλεσμα φέρανε παραπάνω νεύρα στους παίκτες και άγχος με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθαρό μυαλό, να μην μπορούμε να παίξουμε ορθολογικά να τελειώσουμε τις φάσεις που θα έπρεπε για να φέρουμε το παιχνίδι στην ισοπαλία και να προκριθούμε. Καλώς ή κακώς όλα αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, όλα τα αποτελέσματα μπορούν να συμβούν, σίγουρα δεν είναι καλό για την ομάδα μας αλλά από κει και πέρα πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Να κοιτάξουμε μπροστά να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαζόμαστε κάθε φορά καλύτεροι. Δυστυχώς αυτό το παιχνίδι είναι κάποια βήματα πίσω, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Αυτό έπρεπε να γίνει πριν το παιχνίδι και όχι με τα λόγια τώρα. Θα προσπαθήσουμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στην Ερμιονίδα για την πρόκριση. Ηταν μία πρόκριση που κρίθηκε και στα δύο παιχνίδια, που ήταν πολύ ανταγωνιστικά. Η τύχη ήταν με το μέρος τους».
Β. ΜΠΟΥΝΑΣ (Παίκτης Παναιγιάλειου):
««Για άλλη μία φορά η ομάδα εγκλιμάτισε πιστεύω. Όταν έχεις κερδίσει 0-1 μέσα στην έδρα του αντιπάλου και έρχεσαι μέσα στην έδρα σου για να παίξεις μία πρόκριση που θα αποφέρει πολλά κέρδη, όχι χρήματα μόνο αλλά γενικά στην ομάδα και προηγείσαι 1-0 στο 8′ και καταλήγεις να χάνεις 1-2, τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είσαι άξιος της μοίρας σου. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Εγώ έτσι το βλέπω. Κάτω το κεφάλι, δουλειά γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο όσο κι αν φαίνεται μικρό. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να είμαστε εκεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε. Ο άλλος στόχος έφυγε, τέλος. Ο καθένας πρέπει να διορθώσει τα λάθη του και να κοιτάξουμε μπροστά ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Από εκεί και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Η προσπάθεια είναι πάντα προσπάθεια είτε βγαίνει, είτε όχι. Η πορεία θα δείξει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Κάτω το κεφάλι και δουλειά. Τίποτε άλλο».
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης
http://aigialeiaspor.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates