Social Icons

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE : ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΟΤΕ-ΤV ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


Έκτακτο ΔΣ την Τετάρτη (24/9) στη Football League για να όριστεί η έναρξη του πρωταθλήματος, με τα δεδομένα να δείχνουν 11-12 Οκτωβρίου.

Διεργασίες, επαφές και συζητήσεις…
Η απόφαση αναβολής (ή μετάθεσης αν προτιμάτε) της έναρξης της Β’ Εθνικής, που αρχικά θα γινόταν το σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου, έχει προκαλέσει διάφορες παρενέργειες στους κόλπους της διοργανώτριας της δεύτερης κατηγορίας.
Και η πιο σοβαρή, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, είναι η ασφυκτική πίεση που υπάρχει πλέον από τον ΟΤΕ TV για να μην κρατήσει για πολύ η καθυστέρηση της σέντρας και να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το πρωτάθλημα.
Δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι το τελευταίο 24ωρο υπάρχει ένα… σύννεφο απειλής πάνω από τα γραφεία της Ένωσης Β’ Εθνικής για τη συμφωνία του διοικητικού φορέα της κατηγορίας με το συνδρομητικό κανάλι, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα… Κοινώς, δηλαδή, ο OTE TV εμφανίζεται σφόδρα δυσαρεστημένος από την αναβολή και την αναγκαστική διαφοροποίηση του προγράμματος του και απειλή ακόμα και με σπάσιμο της σύμβασης!
Υπό το τηλεοπτικό… πρεσάρισμα, λοιπόν, ο πρόεδρος της διοργανώτριας Σπύρος Καλογιάννης (ΦΩΤΟ) αναμένεται να πραγματοποιήσει έκτακτο Δ.Σ. την Τετάρτη 1 Οκτώβρη. Εκεί, ο έμπειρος παράγοντας θα επισημάνει την κατάσταση που διαμορφώνεται και τους κινδύνους που υπάρχουν αντί για… μαλλί να βγούνε κουρεμένοι.
Έτσι, όλα συγκλίνουν στο ότι ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξουν επαφές με τους αρμόδιους φορείς και το αποτέλεσμα τους με βασικό στόχο την αύξηση των εσόδων της Β’ Εθνικής, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.
Το… «επ’ αόριστον αναβολή» της περιβόητης ανακοίνωσης, έπειτα από το συμβούλιο της 17ης Σεπτεμβρίου δηλαδή, θα πάει… περίπατο. Και όλα οδηγούν στο ότι η έναρξη της Β’ Εθνικής οδεύει ολοταχώς για το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτώβρη.
Σε αυτό το σημείο, πάντως, θα πρέπει να σημειώσουμε πως αντίθετη με μία μεγάλη αργοπορία (πάνω από δύο εβδομάδων) στην πρεμιέρα ήταν εξ αρχής και είναι η ΑΕΚ
Παράλληλα, πάντως, ο Καλογιάννης εμφανίζεται ενοχλημένος και από τα όσα είπε στη συνέντευξη του στο a-sports.gr ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας (πρωτοστάτησε για την αναβολή μαζί με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη από τον Απολλωνα Σμύρνης), αναφορικά με τον ρόλο του προέδρου της διοργανώτριας στο θέμα της αναβολής και της ανάγκης περαιτέρω διεκδίκησης από τον φορέα για να αυξηθούν τα έσοδα των ομάδων. Για αυτό και αναμένεται να υπάρχει και τοποθέτηση-απάντηση του Καλογιάννη μέσα στο επόμενο συμβούλιο της διοργανώτριας…
Πηγή:a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates