Social Icons

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΕΡΟΙΑ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 4-1




Την ήττα με 4-1 γνώρισε η Ένωση Ερμιονίδας στην Βέροια με 4-1. Οι «κυανοκίτρινοι» της Ερμιονίδας προσπάθησαν για καλά αλλά
βρήκαν μπροστά τους μία δαιμονισμένη Βέροια πού δεν άφησε κανένα περιθώριο ααντίδρασης.
 Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 16΄λεπτό όταν ο Ντουμίτρου έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ πάνω στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πουρή ανοίγοντας το σκορ. Δώδεκα λεπτά αργότερα (28΄) ο ίδιος ποδοσφαιριστής ύστερα από μπαλιά του Μπαργκάν μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Πουρή κάνοντας το 2-0. Στο 69΄ λεπτό ο νεοεισελθών Κάμπορα βγήκε τετ-α τετ με τον Πουρή ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Άμεση απάντηση για την Ερμιονίδα τρία λεπτά αργότερα ( 72΄) με τον Βλαχόπουλο ύστερα από διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζινάρ μειώνοντας σε 3-1. Στο 76΄ λεπτό Κόμπορα και Γεωργιάδης συνδυάστηκαν ωραία και ο τελευταίος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.  
Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης), Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Λάζαρης (Καβάλας)
ΒΕΡΟΙΑ (Jose Carlos Granero): Τζίνάρ, Βέρτζος, Όστοϊτς, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Παυλίδης (66' Καλτσάς), Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κατίδης (55' Μπατιόν), Ντουμίτρου (54' Κάμπορα).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πουρής, Παπανικολάου, Λίτσης (48' λ.τ. Μουσταφίδης), Ιασωνίδης, Τζάνης, Κιοσσές, Σβόγιτς, Συμελίδης, Παβίσεβιτς (46' Τάπε), Βλαχόπουλος, Καραδέμητρος (46' Στοϊμίροβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates