Social Icons

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΕΡΟΙΑ : ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ


Στον απόηχο της άδικης ήττας στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησε την Δευτέρα (22/09) την…
μίνι προετοιμασία της για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (24/09, 16:30) με την Ερμιονίδα στο Δημοτικό στάδιο.
Ένα ματς, στο οποίο ο Χοσέ Γκρανέρο αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα σε επίσημο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα τους Τζινάρ, Μπαλάφα, Σέντρικ και Παναγιωτούδη.
Σίγουροι απόντες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι οι Μπεν και Καλί, που συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα ώστε να είναι έτοιμοι για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (28/09) με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Μαλόν που βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του για την γέννηση του παιδιού του.
Στην διάθεση του προπονητή του δεν θα βρίσκεται ούτε και ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος ζήτησε και πήρε ολιγοήμερη άδεια για προσωπικούς λόγους, όπως φυσικά και ο Εσπάρθα που βρίσκεται στην Ισπανία για την αποθεραπεία του και αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις επόμενες μέρες.
Οι «κυανέρυθροι» θα κάνουν το πρωί της Τρίτης (23/09) την πρώτη και τελευταία τους δυνατή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, ενώ στην συνέχεια ο Γκρανέρο θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου.

ΠΗΓΗ : http://www.kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates