Social Icons

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΕΡΟΙΑ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ



Μετά την λήξη του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ - Ερμιονίδας, οι προπονητές των δύο ομάδων Χοσέ Γκρανέρο και Ρομπέρτο Μπολάνος, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Κατίδης και Μηνάς Τζανής, έκαναν
στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού σταδίου Βέροιας τις παρακάτω δηλώσεις:
Χοσέ Γκρανέρο: Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί καθώς είχαμε απέναντί μας μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, η οποία δεν εγκατέλειψε σε κανένα σημείο το παιχνίδι. Δεν υποτιμήσαμε την αναμέτρηση και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Έμεινα ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες στους οποίους δώσαμε ευκαιρία να αγωνιστούν, αλλά έχω ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές μου ότι όλα τα παιδιά έχουν υψηλή απόδοση και όλοι θα πρέπει να περιμένουν την σειρά τους. Μένω με την εικόνα της δικής μου ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, όπου αγωνιστικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί». Σε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Βούκιτς, είπε ότι θα ήθελε να του δώσει μια ευκαιρία να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά έπρεπε να φύγει λίγες μέρες (επέστρεψε χθες το βράδυ) για σοβαρό λόγο στην πατρίδα του.
Ρομπέρτο Μπολάνος«Η νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν δίκαιη. Ήταν πολύ καλύτερη σαν ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα και δίκαια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε αισθητά και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών μου. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα ήταν μεγάλος. Εμείς μετέχουμε για πρώτη φορά στην κατηγορία και στον θεσμό του Κυπέλλου και θέλουμε να ευχαριστηθούμε αυτή την εμπειρία. Προσπαθήσαμε απέναντι στη ΒΕΡΟΙΑ, στην οποία θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ



Γιώργος Κατίδης: Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν όπως θα έπρεπε να είμαστε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον σεβαστήκαμε σαν ομάδα. Μετά το 2-0 βγάλαμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση.
Θέλουμε να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά στο κύπελλο, έχουμε το ρόστερ και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό στην διοργάνωση. Όταν υπάρχει τέτοιο ρόστερ σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος και ο προπονητής είναι αυτός που θα κρίνει ποιοι θα παίξουν. Εμείς πρέπει να δίνουμε πάντα το 100% των δυνατοτήτων μας».
Μηνάς Τζανής: Η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη και γενικά διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Θέλω να πω κάτι χωρίς να μειώσω τη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ, ότι δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι που κατά την άποψή μας ήταν καθαρό. Ίσως να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

http://www.kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates