Social Icons

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

3ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SCRAMBLE-ENDURO ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΠΕΤΣΕΣ ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)




ΩΣ ΕΝΑΣ από τους πιο επιτυχημένους αγώνες και η καλύτερη διαδρομή για φέτος, χαρακτηρίστηκε από τους συμμετέχοντες οδηγούς αλλά και τους.....
400 περίπου θεατές που απόλαυσαν τον 3ο Αγώνα Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble – Enduro Νοτίου Ελλάδος, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στην θέση «Προφήτης Ηλίας» στον Ταΰγετο που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Μοτοσικλετιστών Καλαμάτας (Λε.Μο.Κα.) με την έγκριση της Α.ΜΟΤ.ΟΕ.
Ο Σταμάτης Μαντάς μετά από τρία χρόνια απουσίας επέστρεψε δυναμικά με νέα μοτοσυκλέτα για να κερδίσει το Scramble στο μαγευτικό Ταΰγετο και την τοποθεσία του Προφήτη Ηλία. Στις υπόλοιπες κατηγορίες νικητές ήταν οι Παναγιώτης Τορβάς (S1), Δημήτρης Ραπατσουλέας (S2), Σπύρος Σταματόπουλος (SEN) και Νεκτάριος Καταμπάς (SB).
Η διαδρομή ήταν περίπου 5 χιλιόμετρα με χώμα μέσης σκληρότητας και βρίσκεται σε υψόμετρο 1350μ. η πρόσβαση στον χώρο του αγώνα έγινα από το 37ο χιλιόμετρο Καλαμάτα – Σπάρτη, ή το 20ο χιλιόμετρο Σπάρτη – Καλαμάτα, έναντι Τουριστικού Ταϋγέτου και η εκκίνηση για τους 53 συμμετέχοντες του αγώνα δόθηκε στις 11 π.μ. Ο αγώνας διήρκησε 1:30 – εκτός από την Κατηγορία SB που διήρκησε 45 λεπτά- και κύλησε ομαλά, εάν εξαιρέσουμε την εισβολή ενός κοπαδιού προβάτων λίγο πριν την εκκίνηση του!
Σταμάτης Μαντάς

Καλύτερος Expert ο Μαντάς


Ο Σταμάτης Μαντάς (χορηγός Μότο Σοφικίτης, Βόλης βιολογικά προϊόντα ) μετά από τρία χρόνια απουσίας επέστρεψε δυναμικά με νέα μοτοσυκλέτα για να κερδίσει στη SEXP Κατηγορία Scramble στο μαγευτικό Ταΰγετο και την τοποθεσία του Προφήτη Ηλία.

Ο Μαντάς πήρε αμέσως μετά την εκκίνηση την πρωτοπορία επιβάλλοντας το δικό του ταχύτατο ρυθμό! Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Γιαννούκλας και στην τρίτη ο 
Ελισσαίος Παπαδημητρίου-Μιχάλης Ντουζένης
 Μιχάλης Ντουζένης (Υαmaha yzf 250 ,χορηγός ina tv racing,moto Σοφικίτης, Υιοί Ιωάννου Μαχαίρα) .
Στον αγώνα συμμετείχε και ο Ελισσαίος Παπαδημητρίου με Ηonda crf 280 ,( χορηγός spitiko catering,la fleuriste anastasia)ο οποίος   κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα του στον αγώνα και να κατακτήσει την 9η θέση.
Παναγιώτης Τορβάς (μέση)


Στο νήμα κέρδισε τον Σπύρη ο Τορβάς στην Κατηγορία S1


Ο Παναγιώτης Τορβάς με Honda crf,  (χορηγός Μότο Τορβάς ,Σπέτσες)  ξεπέρασε κυριολεκτικά στο νήμα τον Καλαματιανό Γιώργο Σπυρή, στην μάχη της ημέρας με το Καλαματιανό αθλητή της Μεσσηνιακής Ομάδας Motocross με διαφορά μόλις τριών δεκάτων του δευτερολέπτου ενώ τρίτος ήταν ο Παναγιώτης Κορδονούρης.

Ανδρέας Θεοδώρου
Άνετη νίκη στην S2 για τον Δημήτρη Ραπατσουλέα και Ανδρέα Θεοδώρου στην δεύτερη θέση.

Δίχως να δυσκολευτεί ο Δημήτρης Ραπατσουλέας πήρε τη νίκη από τον δεύτερο στον αγώνα, Ανδρέα Θεοδώρου με με Yamaha WRf 450,( Xορηγός ΜΟΤΟ Σάκης, FOTOY PISINES,SPA ΥΔΡΟΜΑΣΑΖΑΣ) και τον τρίτο Βασίλη Πετρόπουλο!

Την τέταρτη θέση κατέκτησε ο Νίκος Τσάνας ,με ΚΤΜ sxf 350, (χορηγός Μότο Τορβάς, Τσάνας μεταφορές ) και έβδομος ο Τάκης Πούλος ,με ΗΥSKY 250, (Xορηγός ΜΟΤΟ Σοφικίτης).




Ο Σταματόπουλος νικητής στους Senior (Βετεράνους)


Ο ταχύτερος Βετεράνος ήταν o Σπύρος Σταματόπουλος με ΚΤΜ EXC 400 παίρνοντας μια άνετη νίκη. Δεύτερος ήταν ο Ιωάννης Τσάνας με ΚΤΜ SFX 350 (Τσάνας Νίκος 4ος,με ΚΤΜ sxf 350, ( χορηγός Μότο Τορβάς, Τσάνας Μεταφορές) και τρίτος ο Χαράλαμπος Κατρατζής με ΚΤΜ EXC 250. 
Νίκος Παυλόπουλος

Στην ίδια κατηγορία ο Νίκος Παυλόπουλος ήρθε 7ος με  ΗΥSKY 250, (Xορηγός ΜΟΤΟ Σοφικίτης


Στην Κατηγορία SB κέρδισε ο Καταμπάς


Παίρνοντας από την εκκίνηση κιόλας το προβάδισμα, ο Νεκτάριος Καταμπάς έκοψε πρώτος νήμα του τερματισμού στην κατηγορία των «αρχαρίων» (ο αγώνας είναι διάρκειας 45λεπτών και συμμετέχουν πιο άπειροι αναβάτες), και δικαίως αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία των SB.
Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νικόλαος Φλώρος.
Στην τρίτη τερμάτισε ο αναβάτης της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. Ευστάθιος Τσιγαρίδης, με HONDA CRF 450.
 
Γιάννης Τσατσαρός
Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Γιάννης Τσατσαρός με Kawasaki kxf 250,( χορηγός Παναγιώτης Ντουνέτας, Λουμουσιώτης Άγγελος )
Γιώργος Γκαμίλης

Στην 7η θέση τερμάτισε ο Γιώργος  Γκαμίλης, με Honda crf 250,χορηγος ( Γκαμίλης Αρχιτεκτονικό Γραφείο, Μοτο Σοφικίτης Μπάκας Δημήτριος) ,και στην 8η θέση της  κατηγοριας, ο Δημήτρης Μπάκας με Suzuki 85,(χορηγός Μπάκας team).


Ραντεβού και του χρόνου

Ο ανταγωνισμός ήταν αρκετός μεγάλος στον προχθεσινό αγώνα και οι μάχες που δόθηκαν για τις πρώτες θέσεις κρίθηκαν στο φινάλε! Αφού οι αναβάτες εκτός από τη δύσκολη, αλλά πολύ καλή διαδρομή, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και την πολύ σκόνη και βεβαίως τον ζεστό καιρό!
Παρόλα αυτά ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση όλων των αναβατών τόσο από το τοπίο όσο και την διοργάνωση ήταν μεγάλος κι όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου ξανά στον Ταΰγετο!
Το Αθλητικό Σωματείο της ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές, που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του αγώνα, τον Δήμο Καλαμάτας για την συμβολή του και την παραχώρηση της υδροφόρας, το Δασαρχείο και τον κ. Κατσίποδα, για την παραχώρηση αδείας για την χρήση του χώρου, τον Ερυθρό Σταυρό για την εθελοντική του παρουσία με έμπειρους διασώστες, αλλά και το Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Διάπλαση» Καλαμάτας που συνέβαλε τα μέγιστα παρέχοντας στον αγώνα ασθενοφόρο με πλήρωμα, αλλά και προσωπικά τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Χρήστο Βιρβίλη.

● Ο επόμενος αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Αίγιο.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ











Η ενημέρωση είναι από το http://www.likekalamata.gr και την δημοσιογράφο Σίσσυ Τριάντου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates