Social Icons

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ. ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 1-1




Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της πρώτης κατηγορίας Αργολίδας μεταξύ Κορωνίδας Κοιλάδας και Ερμή Κιβερίου στο γήπεδο Κοιλάδας με τελικό σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το χρυσό τρίποντο εάν ο ...
Φίλης από την άσπρη βούλα είχε βρει στόχο στο 40 λεπτό.

Αναλυτικά

Στο 6 λεπτό δυνατό σουτ του Βαρβουλέτου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αποστόλου. Στο 16 λεπτό ο Δρούλιας σέντραρε από δεξιά και ο Slavov με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 23 λεπτό ο Freitas εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Κιβερίου και ο Cojocaru με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 28 λεπτό ο Βαρβουλέτος κέρδισε φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής από τον Ψωμά. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μπάρδης στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αποστόλου. Στο 40 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να πάρουν «κεφάλι» στο  σκορ όταν ο Κεχαγιάς ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αποστόλου. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Φίλης αλλά ο Αποστόλου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ πέφτοντας στην δεξιά του γωνία. Στο 43 λεπτό ο Fritas εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Κιβερίου και οι αμυντικοί πρόλαβαν και έστειλαν την μπάλα κόρνερ πριν φτάσει στον Κούση. Στο 53 λεπτό δυνατό σουτ του Αργ. Αποστόλου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κοζιώτη άουτ. Στο 65 λεπτό ό Freitas εκτέλεσε φάουλ από δεξιά αλλά ο Κοζιώτης σηκώθηκε πιο ψηλά και «καθάρισε» την φάση. Στο 76 λεπτό ο Δρούλιας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα έφτασε στον Δρούγκα ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Αποστόλου. Στο 81 λεπτό ο Ψωμάς με σουτ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Freitas έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 82 λεπτό ο Σαρρής σούταρε και η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και έφυγε κόρνερ. Στο 90 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν ο Freitas εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ψωμά ο οποίος μόνος του με τον Κοζιώτη πλάσαρε άουτ.

Διαιτητής της συνάντησης ο Γ.Κόλλιας .

Κορωνίδας Κοιλάδας : Αποστόλου Ι. , Αποστόλου Α., Slavov, Ψωμάς, Σαλάκου,( 68 Σαγκατέλωφ),  Μέγας, Λούμης,( 68 Ζέρβας ),  Cojocaru,( 75 Γιαννακόπουλος),  Κούσης, Fritas, Γκρεβτσίδης.

Ερμής Κιβερίου : Κοζιώτης, Δρούλιας, Παναγόπουλος, Φίλης, Σελλής, Καζάς, Σαμαρτζής, Μπάρδης, Κεχαγιάς,( 82 Δημακός),  Βαρβουλέτος ( 60 Δρούγκας), Διαμαντής ( 53 Σαρρής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates