Social Icons

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 0-3. ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ

Έκανε το ντέρμπι περίπατο σήμερα η Κορωνίδα Κοιλάδας μέσα στα Δίδυμα. Με μαέστρο...
τον αγέραστο Freitas ο οποίος ήταν δημιουργός και των τριών τερμάτων απέδρασε με το χρυσό τρίποντο και περιμένει το επόμενο Σάββατο τον Ερμή Κιβερίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής.
Αναλυτικά :
Στο 5 λεπτό σουτ του Freitas η μπάλα άουτ. Στο 25 λεπτό ο Κοτσοβός απέκρουσε με γροθιές φάουλ του Freitas. Στο 31 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κονδύλης σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Slavov απέκρουσε πάνω στην γραμμή σωτήρια. Στο 32 λεπτό δυνατό σούτ του Ζαραφωνίτη η μπάλα κόντραρε στον Σαγκατέλωφ και έφυγε κόρνερ. Στο 39 λεπτό γκολ για την Κορωνίδα όταν ο Freitas εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή στον Ψωμά αυτός με κεφαλιά πάσαρε στον Γκρεβτσίδη και ο τελευταίος με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ . Στο 64 λεπτό σούτ του Αποστόλου μέσα από την περιοχή απέκρουσαν οι αμυντικοί της Κορωνίδας σε κόρνερ. Στο 68 λεπτό ο Freitas μπήκε από αριστερά την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον ξεμαρκάριστο Λούμη και ο τελευταίος με πλασέ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-2. Στο 74 λεπτό ο Γκρεβτσίδης μπήκε από αριστερά σέντραρε και ο Κούσης που καραδοκούσε στο σημείο του πέναλτι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικο 0-3.


Διαιτητής ήταν ο Π.Καπετάνιος
Ποσειδώνας Διδύμων : Κοτσοβός, Μπροδήμας, Μπάρδης, Στεργίου, Τασσιόπουλος, Δαγρές, ( 51 Μούγιος), Αποστόλου, Κωνσταντινίδης,( 75 Δήμιζας), Ζαραφωνίτης, Κωνδύλης Σωτ., Δημαράκης
Κορωνίδα Κοιλάδας : Αποστόλου Ι., Αποστόλου Α., Slavov, Ψωμάς, Σαγκατέλωφ ( 59 Δώρας), Μέγας, Ζέρβας Μ., ( 66 Λούμης), Cojocaru, Κούσης ( 76 Γιαννακόπουλος), Freias, Γκρεβτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates