Social Icons

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ- ΚΕΡΔΙΣΕ 0-2 ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ.




Νικηφόρο πέρασμα της Ένωσης Ερμιονίδας από την Τρίπολη αφού κέρδισε τον Παναρκαδικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το αποτέλεσμα κρίνεται ....
δίκαιο, αφού η Ένωση Ερμιονίδας διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφυγε με τους 3 βαθμούς.

Αναλυτικά

Στο 8 λεπτό η Ένωση άνοιξε το σκορ με τον Συμελίδη ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και πλάσαρε τον Ανδριόλα ανοίγοντας το σκορ. Στο 26 λεπτό οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απέκρουσαν επικίνδυνο σουτ του Σκούφαλη. Στο 27 λεπτό η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Στάικος σούταρε , μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Βλαχόπουλο ο οποίος μόνος του με τον Ανδριόλα πλάσαρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σωτήρια. Στο 36 λεπτό νέα σωτήρια απόκρουση του Ανδριόλα σε κεφαλιά του Δήμα ύστερα από κόρνερ. Στο 45 λεπτό ο Χατζόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ ύστερα από κόρνερ του Καδά. Στο 57 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν το 1-1 όμως το δυνατό σουτ του Σκάρου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 59 λεπτό ο Κανελλόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χατζόπουλο . Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σταικος τρία λεπτά αργότερα κάνοντας το 0-2. Η καθυστέρηση οφείλετε σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για τον καταλογισμό του πέναλτι.Στο 67 λεπτό νέα σωτήρια απόκρουση του Ανδριόλα σε τετ-α-τετ με τον Μπούρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναρκαδικός: Ανδριόλας, Γ. Κυριακόπουλος (75’ Μέλλος), Μπούτας, Χατζόπουλος, Δ. Κυριακόπουλος, Παπαζούδης, Μουστόγιαννης, Σκάρος, Γαλάνης (70’ Σαλαπάτας), Καδάς, Σκούφαλης (67’ Ντινιωτάκης)
ΑΕ Ερμιονίδας: Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Κολόκας, Κιοσές, Στάικος, Συμελίδης, Κανελλόπουλος (79’ Μουκίδης), Δήμας (85’ Θωμάς), Βλαχόπουλος (62’ Μπούρας)
ΠΗΓΗ : http://www.arcadiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates