Social Icons

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 2-2



Ένας αγώνας για γερά νεύρα έγινε το Σάββατο το απόγευμα στα Δίδυμα παρουσία 200 περίπου θεατών εκ των οποίων 10-15 ήταν φίλαθλοι των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του
κ. Μακρή από τις αποβολές του προπονητή τους Γιάννη Πάλλη  στο πρώτο ημίχρονο την αποβολή του Μούγιου στο 50 λεπτό με δεύτερη κίτρινη  αλλά και την ανοχή στο σκληρό αλλά και σε κάποιες φορές αντιαθλητικό παίξιμο των φιλοξενούμενων. Επιπλέον να αναφέρουμε την μεγάλη φάση πού έγινε στο 88 λεπτό και παραλίγο να γίνει σύρραξη στο γήπεδο όταν έγινε χέρι στην περιοχή του Κιβερίου και ο κύριος Μακρής είπε « παίζετε» με αποτέλεσμα το παιγνίδι να  διακοπή για δέκα λεπτά  μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Με το ξεκίνημα και αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό του υπέδειξε την εσχάτη των ποινών όπου και έγινε το 2-2.

Στο 4 λεπτό ο Ορλού επιχείρησε ένα σούτ έξω από την περιοχή και απέκρουσε δύσκολα ο Κοτσοβός.

Στο 12 λεπτό ο Βαρβουλέτος σέντραρε από δεξιά η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς του Ποσειδώνα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Σαρρή ο οπίος δεν υπολόγισε σωστά χάνοντας σίγουρο γκολ.

Στο 22 λεπτό ο Μπροδήμας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι και εκεί ο Προσύλης ανενόχλητος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ

Στο 28 ο Δημαράκης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα όταν βγήκε τετ α τετ με τον Σωτηρόπουλο αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει.

Στο 43 λεπτό ο Κεχαγιάς σούταρε από πλεονεκτηκή θέση αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί την τελευταία στιγμή και απέκρουσαν σε κόρνερ.

Στο 50 λεπτό αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Δημαράκη

Στο 60 λεπτό σε μία φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Κεχαγιάς με σουτ φέρνει τον αγώνα στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Στο 80 λεπτό ο Φίλης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κτυπάει στο δεξί δοκάρι του Κοτσοβού γίνετε το 1-2 παγώνοντας το γήπεδο.

Και ερχόμαστε στο 88 όπου γίνετε χέρι στην μικρή περιοχή του Σωτηρόπουλου και ο διαιτητής δείχνει όπως προείπαμε παίζετε. Και σ αυτό το λεπτό το γήπεδο πήρε «φωτιά» με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να γίνει σύρραξη όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν . Και ως εκ θαύματος ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι . Το εκτελεί ο Κονδύλης και ισοφαρίζει . Ένα αποτέλεσμα όμως πού δεν βολεύει καμία ομάδα ύστερα από το 3-1 του Τροιζηνιακού με τον Κεραυνό Ιρίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates