Social Icons

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ "ΜΠΑΜ" ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΑΝΕ Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012- ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΛΕΡΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 2-1




Το «μπάμ» της  αγωνιστικής έκανε η Ερμιονίδα 2012 κερδίζοντας την Ενωση Λέρνας με σκορ 2-1 μέσα στην έδρα της και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την σωτηρία της.

 Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ο
Στέφαν Τσάβο πού πέτυχε δύο τέρματα. Το πρώτο γκολ το πέτυχε στο 12 λεπτό κάνοντας το 0-1 για να ισοφαρίσει ο Νέτζια τρία λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το τελικό 1-2 έκανε ο Τσάβο όπως προείπαμε στο 86 λεπτό. Η ομάδα της Ένωσης Λέρνας έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90 λεπτό όταν κέρδισαν πέναλτι τα οποίο έφυγε άουτ.  

Η ομάδα της Ερμιονίδας 2012 έπαιξε πολύ καλά και εάν οι ποδοσφαιριστές της είχαν προσέξει θα είχαν πετύχει και άλλα τέρματα.

Ντεμπούτο με την φανέλα της Ερμιονίδας έκανε ο Ζώταλης.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Βαγγέλης Μανούχος .

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  :

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Αλεξίου Σταύρος ) : Κοζιώτης , Γεωργίου ( 77 Παράσχος),.Γάτσος, Αρδάμης, Κουτσουλόπουλος, Κατσίρης , Σπυρόπουλος, Λαπάτας, Μαμμωνάς, Νέτζια, Καρούτης. ( 65 Λιαγκριδώνης)  

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 ( Γιώργος Κοτταράς) : Σχοινάς Δημ, Παπανδριανού, Κατσιάβελλας, Κρίστο, Ζώγαλης, ( 55 Διαμαντής Βασιλ, ) , Σκεντεράι, Κοροντίνης, Τσάβο, Σχοινάς Αν, Δημαράκης, Λαζάρου.( 85 Διαμαντής Ευαγ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates