Social Icons

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Α.Ο.ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ






Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Ελληνικού την Κυριακή η Ένωση Ερμιονίδας αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Α.Ο. Γλυφάδας ομάδα της football league 2.  


Στο πρώτο ημίχρονο η τοπική ομάδα ήταν καλύτερη από την Ένωση και είχε γερά πατήματα στο γήπεδο και είχε κάποια σουτ τα οποία δεν ανησύχησαν τον Πονηρό. . Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε με την Ένωση να χάνει τέσσερις  κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Μακρίδη και τον Κρίστο.

Να αναφέρουμε ότι η Ένωση αγωνίστηκε χωρίς τους Δημητρίου ,Στάικο και Συμελίδη  οι οποίοι υποφέρουν από μικροτραυματισμούς και ο Δημήτρης Σπανός τους άφησε εκτός αποστολής να είναι έτοιμοι για τον δύσκολο Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Παναργειακό.

Αλλά και η ομάδα της Γλυφάδας είχε τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών όπως είναι ο Σκάρος , ο Καιμακούδης και ο Λύγκος.

Γενικά πάντως το αποτέλεσμα του Ελληνικού θεωρείται δίκαιο.

ΟΙ ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ

Α.Ο.ΓΛΥΦΑΔΑΣ Χωνος, Βιδαλης, Τσιρογιαννης, Λιμνίος, Χατζηισαϊας, Κολοτουρος, Κοκκαλης, Κοντι, Μακαρονας, Νικολτσης, Καζαντζης

 ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Πονηρός , Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης , Μπούρος, Κιοσσές, Κρίστο,  Μιχαλάκης, Μακρίδης Δήμας και Μουρατίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι   Γκιόκας, Στεργίου , Κρητικός,


Το παρόν στο χτεσινό φιλικό έδωσε και ένας φίλος από τα παλιά . Και αυτός δεν είναι άλλος από τον παλιό ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου αλλά και παλιό προπονητή του Ερμή Ερμιόνης τον ΝΟΝΙ ΛΙΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates