Social Icons

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ενωση Ερμιονίδας: Τα τελευταία νέα για το παιγνίδι με το Μεσολόγγι.

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με πρωινή προπόνηση, στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης, για το παιχνίδι με την ΑΕ Μεσολογγίου,στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/4, 16:00) στο Δημοτικό στάδιο Αιτωλικού.

Η ομάδα μας θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα για τη φετινή περίοδο και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, με καλό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά το 1-1, εντός έδρας, απέναντι στην Εράνη Φιλιατρών την Τετάρτη (24/4). Για την ΑΕ Ερμιονίδας ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5), στο ΔΑΚ Άργους, απέναντι στον Παναργειακό.

Ο σύλλογός μας με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφήνει και τυπικά τις εθνικές κατηγορίες, μετά από 13 σερί σεζόν παρουσίας σ’ αυτές, και στοχεύει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα, με εικόνα η οποία αρμόζει σε μια ομάδα που έχει διαγράψει αυτή τη σπουδαία πορεία.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ζήτησε από τους παίκτες που είναι στη διάθεσή του, να είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους και στο πλάνο τους, να είναι συγκεντρωμένοι στα όσα τους έχει αναλύσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ τους τόνισε να αγωνιστούν με αποφασιστικότητα και με σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα.

Οι παίκτες προπονήθηκαν και το Σάββατο (27/4) σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, πραγματοποιώντας κυρίως ασκήσεις με την μπάλα. Δούλεψαν και στις στατικές φάσεις. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα τις τελευταίες εβδομάδες, οι λύσεις για τον 49χρονο προπονητή είναι περιορισμένες και το προπονητικό τιμ επιδιώκει οι ποδοσφαιριστές να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο «φρέσκοι» μέσα στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates